NOVI UDARAC ZA ZLOGLASNU BRAĆU: Djevojke su tjerali na nezamislivo, a sad im je opet produljen pritvor

Rumunjski sud produljio je policijski pritvor Andrewu i Tristanu Tateu.

Profimedia

Zloglasna braća Andrew i Tristan Tate ostaju iza rešetaka još najmanje 30 dana nakon što im je rumunjski sud produljio policijski pritvor, javlja BBC. Obojica su pod istragom zbog optužbi za seksualno zlostavljanje i iskorištavanje, a sudac je odlučio da će biti zadržani u pritvoru još mjesec dana, dok policija radi na istrazi.

Profimedia 

Braća i dalje negiraju sve optužbe, a njihova glasnogovornica Mateea Petrescu izjavila je da je cijeli tim ‘bez riječi’. Podsjetimo, dvojac je uhićen u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.

Profimedia 

Istražitelji tvrde da su zloglasna braća i dvije Rumunjke početkom 2021. osnovali organiziranu kriminalnu skupinu za 'novačenje, sklonište i prijevoz žrtava, kako bi zaradili prisiljavajući žene na izvođenje pornografskog sadržaja'.

Profimedia 

Iako je u zatvoru, poduzetnik i influencer Andrew Tate redovito objavljuje na Twitteru. Pretpostavlja se da mu netko drugi vodi račun i piše objave.

Profimedia 

'Tražeći odgovore od samog sebe, buljim u ogledalo. Koliko još čovjek može izdržati? Nakon nekog vremena počeo sam se smijati. Žele me slomiti. Ne smijem im to dozvoliti', napisao je jučer.