TKO JE MILIJARDER KOJEG SU ULOVILI S ANGELINOM JOLIE? Mlađi je od nje i dolazi iz jedne od najbogatijih obitelji

David Mayer de Rothschild snimljen je na ručku s Angelinom Jolie.

Profimedia

Jednu od najljepših glumica svih vremena, Angelinu Jolie, kamere su nedavno 'ulovile' u društvu britanskog milijarderaDavida Mayera de Rothschilda. Kako pišu strani mediji, proveli su tri sata na ručku u Malibuu u Los Angelesu.

Profimedia 

Kad su izlazili iz restorana, 47-godišnja glumica nije skidala osmijeh s lica. Za odlazak na ručak odabrala je crnu haljinu s izrezima koju je uparila sa štiklama iste boje i sunčanim naočalama. David je pak odjenuo plave hlače, sivu majicu i jaknu.

Profimedia 

Ne zna se je li riječ o spoju ili poslovnom ručku, ali pretpostavlja se da je susret bio poslovne prirode jer oboje pokazuju interes za aktivizmom.

Tko je David Mayer de Rothschild?

Ovaj Britanac ima 44 godine i zagovornik je zaštite okoliša.

Želim upozoriti i informirati ljude o globalnom zatopljenju’, stavio je u opis svog profila na Instagramu.

Profimedia 

David dolazi iz jedne od najbogatijih obitelji na svijetu. Naime, on je najmlađi od troje djece Victorije Lou Schott i Sir Evelyna de Rothschilda, bankarskog tajkuna koji je preminuo u studenom prošle godine. Prema internetskim podacima, bogatstvo Davida Mayera de Rothschilda procjenjuje se na 10 milijardi dolara. 

Profimedia 

Njegov ljubavni status trenutačno nije poznat, a New York Times piše da se 2020. vjenčao s glumicom Karinom Deyko iako se ne zna jesu li i dalje u braku.