Ruska manekenka, poduzetnica i influencerica, Elena Perminova (36), može se pohvaliti idiličnim životom u kojem uživa sa svojim 27 godina starijim suprugom, poznatim milijarderom Alexanderom Lebedevim (63).

Par se kupa u luksuzu, živi u skupoj vili, putuje svijetom, vozi najskuplje automobile i nosi komplete koji koštaju koliko i stan, ali Elenin put do ovakvog života nije bio lagan.

Elena Perminova je poznata ruska manekenka i influencerica
Profimedia 

Rođena je u Sibiru, gdje je odrasla u siromaštvu sa svojom četiri godine starijom sestrom. Ipak, svoje djetinjstvo smatra sretnim, iako su od obitelji imali samo puno ljubavi i podrške.

'Bila sam sretna djevojka i imala sretno djetinjstvo. Dolazim iz normalne obitelji. Bila sam sretna kad mi je tata kupio žvakaće', prisjetila se u jednom intervjuu.

Elena Perminova je poznata ruska manekenka i influencerica
Profimedia 

Kako je rekla, još kao dijete maštala je o tome da postane model te je sama izrađivala zakrpe za traperice kako bi se istaknula u društvu i privukla pažnju.

Sa 14 godina ušla je u svijet modelinga, a sa 16 se pojavila na naslovnici časopisa čije ime u prijevodu znači 'grešno zadovoljstvo'. Tih se dana zaljubila u dilera droge iz svog grada koji je bio 16 godina stariji od nje, a danas kaže da nije imala pojma što on radi.

'Potpuno sam se zaljubila. Nisam mogla živjeti bez njega. On je bio moj život', rekla je Elena.

Ubrzo je, međutim, saznala kako njezin dečko zarađuje za život - počeo ju je tjerati da mušterijama dostavlja drogu.

'Jednog dana rekla sam mu: 'Ne mogu više'. Rekao mi je: 'Dobro, ćao'', prisjetila se Elena. 'Ne možete zamisliti kako sam se osjećala. Dva dana sam plakala, a onda sam ga molila: 'Molim te, moram biti s tobom, vraćam ti se'. Imala sam samo 16 godina. Mislila sam da sam odrasla, ali bila sam dijete. Nisam razumjela tko je dobar, a tko nije. Još uvijek se osjećam užasno zbog toga', ispričala je.

Elena je u to vrijeme prodavala drogu za svog dečka po noćnim klubovima u Novosibirsku i ubrzo ju je uhitila lokalna policija. Kako je rekla, tad je pretučena i završila iza rešetaka, jer su je htjeli iskoristiti da dođu do većih dilera u tom dijelu zemlje.

'Bila sam u zatvoru jedan dan. Moj dečko je dobio pet godina', rekla je kasnije Elena.

U tom trenutku u Dumi, donjem domu ruskog parlamenta, bio je Alexander Lebedev, bivši zaposlenik KGB-a, koji se zalagao za zakon o zaštićenim svjedocima. Elenin otac ga je kontaktirao i obitelj ga je upoznala s kćerinim slučajem, moleći ga za pomoć.

'Sjedila sam s ocem i učinio mi se kao vrlo ljubazan gospodin. Sreli smo se mnogo, mnogo puta. Tako je zgodan, tako talentiran, pravi muškarac. Ponašao se prema meni kao prema anđelu', rekla je Elena u jednom intervjuu.

Lebedev je pomogao Eleni, kako kaže, ne zato što je lijepa i ima duge noge, već 'voli da je sve ispravno, regularno i demokratski'.

Ljepotica je tada dobila policijsku zaštitu, a kad je napunila 18 godina, upisala je studij ekonomije u Moskvi i počela se viđati s Lebedevim.

Prvo dijete, sina Nikitu,dobili su kada je Elena imala 22 godine, sin Igor stigao je dvije godine kasnije, a potom je 2014. rodila i kćer Arinu. I dalje se priča da je dva tjedna nakon poroda Elena otišla u teretanu, a 60 dana nakon što je rodila treće dijete pozirala je za rusko izdanje časopisa Vogue.

Elena Perminova i Alexander Lebedev imaju četvero djece
Instagram 

Zatim je 2021. par dobio četvrto dijete, dječaka kojem su dali ime Saša. Danas je vrlo popularna na društvenim mrežama i u svijetu mode, a za njezin izgled kaže da je zaslužan isključivo zdrav život i opsjednutost sportom: pilates, kardio treninzi, vježbe snage, ples na šipci... voli gotovo sve!

Elena Perminova i Alexander Lebedev imaju četvero djece
Profimedia 

U slobodno vrijeme Lena se vrtlarstvom, a svaki put kad ode na modna događanja diljem Europe, jedva čeka vratiti se u Moskvu svojoj obitelji i savršeno njegovanom vrtu. Tako je jednom prilikom, kada se vratila kući iz Milana, prvo zastala da se divi svojim božurima, a prošlo je čak sat vremena.

'Pojavio se moj suprug i pitao me: “Pa, gdje si?”', rekla je Elena kroz smijeh.