'MUŠKARCI UVIJEK LAŽU, ALI...': Zloglasni poduzetnik objavio bizaran status koji je izazvao podijeljene reakcije

Andrew Tate objavio je status kojim je iznenadio pratitelje na Twitteru.

Profimedia

Otkako je krajem ožujka pušten iz rumunjskog zatvora na slobodu, zloglasni poduzetnik i influencer Andrew Tate redovito se oglašava na Twitteru. Sad je objavio bizaran status kojim je iznenadio pratitelje.

Profimedia 

'Muškarci uvijek lažu, ali mi zapravo želimo reći istinu. Laganje je bol. Jednostavno imamo beskrajne svakodnevne bitke i ne možemo podnijeti još jednu. Ako postoji velika šansa da se izvučemo s laži, kako bi izbjegli svađu - lažemo', napisao je.


I dok su se neki u komentarima složili s njim, drugi su mu poručili da je u krivu i da govori u svoje ime. Inače, kad su ga pustili iz zatvora objavio je video u kojem puši cigaretu i hoda po kući odjeven samo u donji dio trenirke.

Profimedia 

'Od prošle godine sam u 24-satnom zatvoru, nisam bio ni u dvorištu. Hodao sam po ćeliji od tri metra bez ikakve elektronike i vanjskog kontakta. Potpuna jasnoća uma. Stvarne misli. Stvarni planovi. Sat vremena kod kuće i ne mogu podnijeti svoj telefon. Neke navike teško umiru. Moramo pobijediti Šejtana', napisao je tad.


Podsjetimo, on i brat Tristan uhićeni su u prosincu pod sumnjom za trgovinu ljudima, silovanje i osnivanje organizirane kriminalne skupine.