'MUŽ MI KUPUJE PREVIŠE STVARI I STALNO PUTUJEMO': Nabrojala je 'mane' braka s milijunašem pa su je napali

Linda Andrade objavila je video u kojem je nabrojala 'najgore stvari koje ti se dogode kad si u braku s milijunašem'.

Instagram

Supruga bogatog meksičkog poduzetnika Rickyja Andradea, Linda Andrade, na društvenim mrežama se redovito hvali luksuznim načinom života. Sad je objavila video u kojem je nabrojala ‘najgore stvari koje ti se dogode kad si u braku s milijunašem’.

Instagram 

Bojim se da me ne opljačkaju’, ‘Uvijek moram izgledati 10/10’, ‘Previše hrane + izbirljiva sam’, ‘Žene žele mog muškarca’, ‘Kupuje mi previše stvari’, ‘Nikad mi ne dopušta da vozim’, ‘Uvijek putujemo, umorna sam’, napisala je među ostalim.

Komentara nije nedostajalo.

Nezahvalna si’, ‘Prestani se žaliti, daj meni svoj život ako ga ne želiš’, ‘Može li mi netko objasniti je li ovo šala ili je ona stvarno toliko površna???’, napali su je pratitelji.

Instagram 

A da se Linda kupa u luksuzu pokazala je kad je ‘skoknula’ do elitnog hotela u kojem je naručila kavu od 24-karatnog zlata. Da, dobro ste pročitali.

Instagram 

Ona živi u Dubaiju sa suprugom Rickyjem koji je vlasnik Market Masters Academyja, gdje obučava ambiciozne poduzetnike kako bi im pomogao u napredovanju u karijeri.

Instagram 

Navodno zarađuje oko 125.000 funti mjesečno (142.000 eura). Redovito svojoj supruzi daje džeparac.

'Nikad u životu nisam platila račun. Ne znam ni kako platiti stanarinu', izjavila je ova kućanica iz Dubaija, piše Daily Star.