SINOVI ZDRAVKA I VIŠNJE PEVEC: Mlađi je završio u pritvoru, a stariji ovako izgleda

Višnja i Zdravko Pevec imaju dva sina – starijeg Danijela i mlađeg Davorina.

Damir Spehar/PIXSELL

Višnja i Zdravko Pevec jedan su od najpoznatijih hrvatskih parova. Zajedno su od mladih dana, a nerazdvojni su u ljubavi i poslu. Nisu se rastavili ni kad su završili u pritvoru, a mnogi ne znaju da supružnici imaju dva sina – starijeg Danijela i mlađeg Davorina.

SANDRA ŠIMUNOVIĆ/PIXSELL 

Davorin se našao u fokusu javnosti 2009., kad je završio u pritvoru policijske postaje u Križevcima zbog prebrze vožnje, pisali su tad domaći mediji. Naime, bio je uhićen nakon što su ga policijski presretači snimili kako automobilom marke Golf vozi kroz selo Kuštani kraj Križevaca brzinom od čak 160 kilometara na sat. Na dijelu ceste na kojem je Pevec snimljen, ograničenje je 70 kilometara na sat.

SANDRA ŠIMUNOVIĆ/PIXSELL 

Mlađi sin Zdravka Peveca, koji je tad imao 22 godine, izveden je pred Prekršajni sud u Koprivnici koji mu je odredio kaznu od 12 tisuća kune i oduzeo mu vozačku dozvolu na sedam mjeseci. Po izjavi dežurne prekršajne sutkinje, mladić je priznao da je vozio prebrzo. Podvrgnut je alkotestiranju, no utvrđeno je kako nije bio pod utjecajem alkohola, pisao je Večernji list.

I dok njegove fotografije nisu dostupne na internetu, stariji sin Danijel je 2009. snimljen na jednom eventu u Bjelovaru, kad je nosio kratku bijelu košulju i pozirao s dvije dame.

Damir Spehar/PIXSELL 

Višnja Pevec je u intervjuu za Story početkom prošle godine progovorila o svojim sinovima.

'Stariji sin ima svoju firmu u Zagrebu, a mlađi pomaže u našem poslu s prodajom i živi u Bjelovaru. Svatko je na svojoj strani, ne možemo se ni viđati svaki dan. Sinovi su moje najveće bogatstvo i blago', rekla nam je.