OZLIJEĐENA JE: Slavicu Ecclestone usred noći napala dvojica muškarca u njezinom domu

Slavica Ecclestone proživjela je pravu dramu u vlastitom domu u Švicarskoj.

Filip Brala/PIXSELL

Bivša supruga milijardera Bernieja Ecclestonea, Riječanka Slavica Ecclestone, proživjela je pravu dramu. U noći sa subote na nedjelju u njezinoj kući u Gstaadu u Švicarskoj napala su je dvojica maskiranih muškaraca, doznaje Večernji list iz izvora bliskih Slavici.

Profimedia 

Napad se dogodio oko jedan sat poslije ponoći dok je spavala. Navodno je pretrpjela lakše tjelesne ozljede, a napadači su pobjegli. Slučaj istražuje švicarska policija.

Podsjetimo, Slavica i Bernie vjenčali su se 1985. i u braku ostali 24 godine tijekom kojih su dobili dvije kćeri, Tamaru i Petru. No na kraju im se brak raspao zbog jedne stvari koja je rezultirala najkraćim razvodom u povijesti.

Profimedia 

Ono što ih je razdvojilo nije bila ni visina ni razlika u godinama, već to što je Bernie bio previše zaljubljen u svoj posao.

'Što imam od njega? Dolazi s posla poslije osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dvije minute biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima', rekla je Slavica nakon što je mnoge šokiralo kad se saznalo da se u 50. godini odselila iz njihovog doma vrijednog 10 milijuna funti i da je unajmila odvjetnika.

Profimedia 

Ono što je javnost posebno zaintrigiralo bilo je to što je njihova brakorazvodna parnica trajala rekordnih 58 sekundi. Cijela stvar je 2009. okončana na sudu u manje od minute, a bivši supružnici su se odmah složili oko podjele izdašne imovine.