'UZ SAV NOVAC KOJI IMAJU...': Milijarder i njegova zaručnica šokirali ponašanjem u javnosti, ovo nitko nije očekivao

Jeff Bezos i Lauren Sanchez došli su u floridsku ispostavu slavnog restorana Greenwich Village, a onda su iznenadili mnoge.

Instagram

Milijarder Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez još jednom su se našli u fokusu javnosti. Naime, došli su u floridsku ispostavu slavnog restorana Greenwich Village tijekom međunarodnog sajma suvremene umjetnosti Art Basel Miami Beacha.

FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Page Six piše kako je par sjedio u glavnoj blagovaonici među običnim milijunašima i naručili su vino na čaše.

Sjedili su usred restorana, gdje god su ih svi mogli vidjeti. Uz sav novac koji imaju, naručili su vino na čaše’, rekao je izvor.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Međutim, par je iz restorana izašao na stražnji izlaz kako bi izbjegli paparazze, što znači da nisu možda ‘obični smrtnici’.

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, golupčići su nedavno pozirali za časopis Vogue, a Lauren je tom prilikom progovorila o planovima za vjenčanje i o tome hoće li uzeti prezime budućeg muža.

Uh, da, 100 posto. Veselim se što ću biti gospođa Bezos. Još uvijek razmišljamo o vjenčanju i kako će izgledati. Hoće li biti veliko? Hoće li to biti u inozemstvu? Još ne znamo. Zaručeni smo tek pet mjeseci’, rekla je.

EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Osnivač Amazona otkrio je neke osobine svoje zaručnice.

Lauren ima nevjerojatnu intuiciju, gotovo vještičju moć u tom pogledu. Ona vidi stvari koje drugi ljudi ne vide. Ona je stvarno vrlo osjetljiva na druge ljude i ono što oni misle’, kazao je za Vogue i dodao:

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ona mi je stvarno pomogla da uložim više energije u svoje veze. Uvijek me ohrabruje: 'Zovi svoju djecu, nazovi svog tatu, nazovi svoju mamu', jako je dobar uzor. Ona je u kontaktu s ljudima. Nikad je nisam vidio da se šminka, a da ne razgovara s nekim. Obično sa sestrom’.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Milijarder se nasmijao na ideju da se uključi u planiranje vjenčanja.

O, Bože, ne. Zar izgledam tako glupo’, našalio se.