Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ONI MISLE DA IZGLEDAJU DOBRO?': Mnogi ismijavaju milijardera i njegovu zaručnicu zbog novih fotografija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez nedavno su pozirali za Vogue, a njihove fotografije izazvale su brojne reakcije.

 Jeff Bezos i Lauren Sanchez su zaručeni Izvor: Instagram

Miijarder Jeff Bezos i njegova zaručnica Lauren Sanchez nedavno su pozirali za časopis Vogue. Na jednoj fotografiji par sjedi u automobilu, a Sanchez je omotala ruke oko Bezosa.

Lauren je pozirala i sama i to ispred Bezosovog ranča u zapadnom Teksasu. 

Njihove fotografije su na društvenim mrežama izazvale brojne reakcije. Neki pišu da su previše obrađene, no većina je komentirala njihove poze.

 Jeff Bezos i Lauren Sanchez su zaručeni Izvor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Snimanje Jeffa Bezosa i njegove zaručnice Lauren Sanchez najčudnija je priča/fotoesej koju je Vogue ikad napravio. Oni misle da izgledaju dobro?’, ‘Ovo je generirana umjetna inteligencija, ne možete me uvjeriti u suprotno’, ‘Jeff Bezos je ovdje obučen kao 28-godišnji Meksikanac na odjelu s pićem u Costcu sa slobodnim danom u nedjelju’, ‘Kad sam prvi put vidio ovu fotografiju Bezosa i njegovog stiska, zaista sam pomislio da je AI montaža. Zašto izgledaju tako nerealno?’, neki su od komentara.

 Jeff Bezos i Lauren Sanchez su zaručeni Izvor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Sanchez je u intervjuu za Vogue progovorila o planovima za vjenčanje i o tome hoće li uzeti prezime budućeg muža.

Uh, da, 100 posto. Veselim se što ću biti gospođa Bezos. Još uvijek razmišljamo o vjenčanju i kako će izgledati. Hoće li biti veliko? Hoće li to biti u inozemstvu? Još ne znamo. Zaručeni smo tek pet mjeseci’, rekla je.

 Jeff Bezos i Lauren Sanchez su zaručeni Izvor: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osnivač Amazona otkrio je neke osobine svoje zaručnice.

Lauren ima nevjerojatnu intuiciju, gotovo vještičju moć u tom pogledu. Ona vidi stvari koje drugi ljudi ne vide. Ona je stvarno vrlo osjetljiva na druge ljude i ono što oni misle… Ona mi je stvarno pomogla da uložim više energije u svoje veze. Uvijek me ohrabruje: 'Zovi svoju djecu, nazovi svog tatu, nazovi svoju mamu', jako je dobar uzor. Ona je u kontaktu s ljudima. Nikad je nisam vidio da se šminka, a da ne razgovara s nekim. Obično sa sestrom’, ispričao je za Vogue.

 Jeff Bezos i Lauren Sanchez su zaručeni Izvor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Milijarder se nasmijao na ideju da se uključi u planiranje vjenčanja.

O, Bože, ne. Zar izgledam tako glupo’, našalio se.

Povezane Vijesti