U izbornim stožerima diljem Hrvatske nestrpljivo se čekaju prvi rezultati parlamentarnih izbora naročito nakon što su objavljeni rezultati izlaznih anketa koji su mnogima pomrsili računicu.

Među stožerima u kojima sad vlada optimizam je Domovinski pokret, koji prema izlaznim anketama ima 13 zastupnika.

S njima je i jedno jako dobro poznato lice s domaće estradne, ali i poduzetničke scene. Riječ je o Ivančici Pahor, bivšoj manekenki, a danas usješnoj poslovnoj ženi čiji se nakit nalazi na poslovnica drogerijskih lanaca u Hrvatskoj. 

Robert Gašpert Ivančica Pahor

'Prije više od 17 godina, u radionici svog pokojnog oca, pokrenula sam malo poduzeće koje se specijaliziralo za proizvodnju ručno rađenog dizajnerskog nakita. Ponosno ističem da u svojoj tvrtki zapošljavam žene iz Varaždinske županije, pružajući im priliku za rad i razvoj', rekla je za Varaždinski.hr.

Ivančica je bila druga na listi Domovinskog pokreta u trećoj izbornoj jedinici.

Ivančica Pahor
Zvonimir Ferina 

'U politiku sam odlučila ući jer sam se na svom životnom putu susrela s brojnim preprekama kroz koje prepreke sam stekla veliko iskustvo, a koje iskustvo i te kako može doprinijeti općem dobru. Program moje stranke Domovinski Pokret, upravo odgovara mojim uvjerenjima i željama za boljom Hrvatskom. Vjerujem da svojim znanjem i iskustvom mogu doprinijeti općem dobru', ističe Ivančica.