U nedjelju je u kinu Kaptol Boutique Cinema otvoreno 20. izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma ZagrebDox. Događaj nije propustila političarka Ivana Kekin koja je stigla u pratnji supruga, glazbenika Mile Kekina.

Ivana i Mile Kekin u braku su od 2007.
Luka Batelic/PIXSELL 

Pozirali su zagrljeni, modno su se uskladili i čini se da su bili odlično raspoloženi. Supružnici su u braku od 2007. i imaju dvoje djece. Političarka je nedavno progovorila o njihovom braku i odgoju djece.

Ivana i Mile Kekin u braku su od 2007.
Boris Scitar/PIXSELL 

'Moj suprug i ja imamo dogovor, zna se što tko u kućanstvu otprilike radi. Moram reći kako je moj suprug, otkad sam ja u saboru, gdje je moj posao jako nestrukturiran i traje zapravo čitave dane, a nekad i noći, zaista puno uskočio te je preuzeo na sebe jako, jako puno. Tako da je sad nekako podjela da se ja brinem najviše za hranu, što volim, puno kuham, u tome se dobro strukturiram, a njemu sam manje-više prepustila sve što se tiče održavanja čistoće i higijene, to je njegov ‘department’. On je u našem kućanstvu ministarstvo okoliša i gospodarenja otpadom. Školu nekako dijelimo pola-pola, ja pokrivam matematiku i STEM, a on se bavi jezicima', ispričala je za Zagreb.info.

Ivana i Mile Kekin u braku su od 2007.
Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Budući da imaju sina tinejdžera od 17 i kćer od 11 godina, Ivana je iskreno rekla kako su za nju najbitnija pravila te poštivanje istih.

'Ja bih rekla kako nisam opušteni roditelj, dosta sam strukturirana i zapravo mislim da spadam u onu malo strožu gardu, volim imati jasna pravila i volim da se tih pravila držimo. Iako se o tim pravilima može pregovarati, pa to moja djeca često i koriste, ali u principu volim da kad se dogovorimo, da se tih pravila svi skupa držimo. Rekla bih da sam strukturirani prema strožem roditelju', zaključila je.