Princ Harry, koji godinama nije u najboljim odnosima s članovima kraljevske obitelji, želi se pomiriti s njima, no čini se da zasad ništa od toga. Naime, prijatelji princa Williama smatraju da je to ‘fantazija’ jer William želi zaštititi svoju ženu i djecu nakon Kateine dijagnoze raka, piše The Mirror.

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi britanske kraljevske obitelji
PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia 

'Susret s Harryjem je zadnja stvar koju William ili Kate sada žele ili trebaju. To je fantazija. Ne radi se o isprikama ili o tome tko je što rekao, radi se o zaštiti njegove obitelji. Kate se oporavlja od raka, a oni izbjegavaju stresne situacije', ispričao je jedan od prinčevih prijatelja.

Princ William i princ Harry nisu u najboljim odnosima
Kirsty Wigglesworth / AFP / Profimedia 

Drugi prijatelj rekao je da je susret Harryja i njegova oca Charlesa ranije ove godine bio 'značajan korak u pravom smjeru', ali je dodao kako je put do pomirenja još dug i ideja da bi Harry i njegova djeca mogli otići u Balmoral s ostatkom obitelji na ljeto je 'pusta želja'.

Kralj Charles III. i njegovi sinovi, princ William i princ Harry
Zak Hussein / Splash / Profimedia 

Prema Charlesovom i Camillinom prijatelju, William je 'bijesan na svog brata', ali to nije održivo jer bi, nakon što postane kralj, zbog stalnog razdora s mlađim bratom mogao izgledati 'bezobrazno i smiješno'.