Već i ptice na granama znaju da Meghan Marklenije u najboljim odnosima s članovima britanske kraljevske obitelji. Sada je pak procurila informacija da su se princ William i njegova supruga Kate Middleton očajnički htjeli zbližiti s vojvotkinjom od Suxxexa, no imali su malo toga zajedničkog.

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi britanske kraljevske obitelji
ROTA / Polaris / Profimedia 

Prema kraljevskoj stručnjakinji Ingrid Seward, princu i princezi od Walesa bilo je teško povezati se s Meghan.

'I William i Kate htjeli su da im se svidi Meghan, ako ni zbog čega drugog, onda zbog toga što je Harry bio tako ludo zaljubljen u nju. Ali njih dvije su imale malo toga zajedničkog, osim pristojnog čavrljanja i zajedničkog interesa za tenis', rekla je Ingrid za The Sun.

Kate Middleton i Meghan Markle su supruge prinčeva Williama i Harryja
Paul Marriott / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Također, otkrila je da je Kate bila zabrinuta zbog zategnutog odnosa Meghan i njezine obitelji. Naime, poznato je da bivša glumica ne razgovara sa svojim ocem Thomasom Markleom i da nije u najboljim odnosima s polusestrom Samanthom Markle i polubratom Thomasom Markleom Jr.-om, koje nije pozvala na vjenčanje.

Princ William, Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry su članovi britanske kraljevske obitelji
Splash News / Splash / Profimedia 

Kate Middleton navodno je bila zabrinuta jer Harry nije upoznao budućeg punca prije vjenčanja.

Nije mogla razumjeti zašto Harry nikad nije upoznao svog budućeg punca niti zašto se Meghan osjeća posramljeno zbog svoje obitelji i ne želi govoriti o njima, osim o svojoj majci’, ispričala je Ingrid i dodala kako je Kate sve to smatrala ‘pomalo zabrinjavajućim’.