Političarka Marijana Puljakproslavila je 53. rođendan. Na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj pozira nasmijana s rođendanskom tortom.

Ugasila sam 12 svjećica za 12 x 4,42 rođendan. Hvala vam svima na porukama i dobrim željama, a ekipi na druženju. Uljepšali ste mi dan i podsjetili me da su prijatelji i obitelj najbolji poklon koji život nudi’, napisala je.

Pratitelji su joj u komentarima čestitali rođendan. Marijana je poznata po tome da dijeli trenutke iz privatnog života, a nedavno je objavila fotografije s putovanja na koja je otišla s mlađom kćeri Ivom.

‘Dvije Puljakice, 7 dana, 4 zemlje, 2,5 koncerta, palače, muzeji i jedan rudnik soli. Hrvatska, Njemačka, Austrija, Slovenija. Zagreb, Bled, Salzburg, Minhen, Berchtesgaden, Ljubljana. Ed Sheeran i Adele koncerti, Coldplay slušali s tisućama van stadiona. Moderna i klasična Pinakoteka u Minhenu, šetnje Bledom i Salzburgom, na povratku rudnik soli u Berchtesgadenu i posjet prijateljima u Ljubljani. Napunjene baterije’, napisala je.

Podsjetimo, Marijana i njezin suprug, splitski gradonačelnik Ivica Puljak, imaju troje djece – kćeri Emu i Ivu te sina Tomu.