Saborska zastupnica stranke Možemo!, Sandra Benčić (45), osvrnula se na TikTok jer je tema rasprave bio zahtjev američkog Kongresa o zabrani te društvene mreže na službenim mobitelima, o čemu se raspravlja i u Europi.

Moja djeca nisu na društvenim mrežama jer smatram da je odgovornost nas kao roditelja da sadržaj kojem su izloženi pratimo i kontekstualiziramo’, rekla je i dodala:

Sandra Benčić je saborska zastupnica
Robert Gašpert 

‘Ja osobno ne koristim TikTok. A moja su djeca mala, idu u prvi i drugi razred osnovne škole i nemaju mobitele. I neće ih imati još dulje vrijeme. Znači, ako ja ne mogu njima kontekstualizirati sadržaj koji oni dobivaju i ne mogu im objasniti o čemu se radi, a oni kao sedmogodišnjaci i osmogodišnjaci nemaju apart da ga razumiju jer su premali, tada može doći do toga da imaju iskrivljenu sliku stvarnosti ili određenih vrijednosti’.

Sandra Benčić je saborska zastupnica
Robert Gašpert 

Inače, ova političarka je nedavno u intervjuu za Story otkrila brojne detalje iz privatnog života te je, među ostalim, ispričala kako je izgledalo njezino upoznavanje sa suprugom Miroslavom Petrovićem koji je također dio platforme Možemo!

Naše upoznavanje je smiješna priča koje se rado sjetimo. Naime, kada me vidio prvi put u životu, izgledala sam kao izvanzemaljac jer sam bila kod frizerke s folijama na glavi za pramenove. Nije neki prizor, ali eto, bilo mu je simpatično. On je došao s našom zajedničkom prijateljicom s kojom je pripremao projekte za EU fondove da im nešto pomognem, a jedino slobodno vrijeme koje sam imala bilo je tih 45 minuta dok sam bila kod frizerke s bojom na glavi. Uglavnom, nakon tog susreta vidio me i u boljim izdanjima. No koliko god me impresionirao na tom prvom susretu, zbog mladolikog izgleda mislila sam da je klinac u ranim dvadesetima. Tek kad sam doznala da nije, da smo gotovo generacija, otpustila sam kočnice i vrlo smo brzo shvatili da je to – to’, otkrila je.