Tko kaže da u Hrvatskoj nema zgodnih političara? Mnogi su očarali ljepši spol svojim mišićima i isklesanim tijelom. I dok su neki od njih u sretnom braku, drugi svoj ljubavni život skrivaju kao zmija noge. U nastavku Vam otkrivamo tko su najzgodniji domaći političari.

Ivan Radić

Osječkog gradonačelnika Ivana Radića (35) mediji su proglašavali jednim od najpoželjnijih neženja, a titulu je izgubio 2018. kad se vjenčao s Ivom Kovačević Radić. Ova atraktivna plavuša po zanimanju je odvjetnica, a upoznali su se u srednjoj školi.

Ivan Radić je u braku s odvjetnicom Ivom Kovačević Radić
Instagram 

'Suprugu Ivu sam upoznao u prvom srednje, a u braku smo od 2018. Praktički smo odrasli skupa. Iva u uspješnu odvjetnicu, a ja evo u političara koji želi zastupati osječke interese u nacionalnoj i lokalnoj politici', napisao je Ivan na svojoj službenoj stranici.

Ivan Radić je u braku s odvjetnicom Ivom Kovačević Radić
Davor Javorovic/PIXSELL 

Par je u srpnju 2021. dobio sina Nikšu, a Radić ponekad na društvenim mrežama objavi obiteljsku fotografiju.

Bojan Ivošević

Za sebe kaže da je lokalpatriot i veliki zaljubljenik u Hajduk, a voli dobru zafrkanciju i feštu te planinarenje. On je Bojan Ivošević, 32-godišnji dogradonačelnik Splita.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
Jadran Babić 

U nedavnom intervjuu za Story otkrio je brojne detalje o sebi, a pitali smo ga primjećuje li da je veliki ljubimac žena.

'U mom slučaju ništa posebno što bih isticao. Zapravo, najsimpatičnije mi je kad mi priđe neka umirovljenica i kaže mi da ima kćer ili unuku taman za mene. To bude komično, pogotovo kada pokušavaš ozbiljno pričati o nekom problemu', rekao je.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
Jadran Babić 

Ipak, nije nam htio reći ima li djevojku.

'Ne volim pričati o svom privatnom životu u medijima', poručio je.

No otkrio nam je kakve djevojke voli.

Bojan Ivošević je splitski dogradonačelnik
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Volim primijetiti neku iskru u curi. Ne padam na ono da žena mora hodati u visokim potpeticama. Skloniji sam komunikativnijim curama. I sâm sam takav, u suprotnom to bi bio dugi monolog s moje strane, a to nije dobro. Fizički nemam svoj tip. Volim duhovite žene. Kad cura ima sadržajan život, nešto ispričati i pokazati. I da možemo zajedno podijeliti hobije koji su meni srcu bliski, poput planinarenja’, objasnio je.

Dario Zurovec

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec (35) prvi je političar koji se natječe u showu ‘Ples sa zvijezdama’. U prošloj emisiji se tijekom plesa se skinuo i pokazao mišiće.

Dario Zurovec natječe se u 'Plesu sa zvijezdama'
Nova TV 

Igor je rekao da bi svijet bio bolji da političari plešu, ja mislim da bi bio bolji da se skidaju’, rekla mu je članica žirija Larisa Lipovac Navojec.

Dario je ranije otkrio kako mu se više upucavaju muškarci, nego žene.

Dario Zurovec natjecat će se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

Pa više muškarci, mogu to slobodno reći. Svi mi kažu: "Joj koliko ti se žena javlja u inbox", a meni se uglavnom muški javljaju’, rekao je u emisiji Zdravlje na kvadrat.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, u sretnom je braku sa suprugom Nikolinom, a par ima kćer Milu koju su dobili u ljeto prošle godine.

Damir Habijan

Saborski zastupnik i diplomirani pravnik Damir Habijan (41), osim s elokventnošću, u masi zastupnika istaknuo se i svojim atraktivnim izgledom.

Damir Habijan proglašen je najzgodnijim političarem
VJERAN ZGANEC ROGULJA/PIXSELL 

Uz posao saborskog zastupnika, ovaj varaždinski političar volonterski obavlja i dužnost gradskog vijećnika u Gradu Varaždinu i predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina. Aktivan je na društvenim mrežama, a na Instagramu redovito objavljuje fotografije na kojima ističe svoje mišiće i tetovaže.

Ljubavni život skriva kao zmija noge, a u intervjuu za Story otkrio je i zašto.

Zato što je to stvar dvoje ljudi koji se vole. Svatko od nas teži da ima dobar posao, da riješi stambeno pitanje, da si može priuštiti stvari koje ga čine sretnim, međutim u konačnici sve je to bezvrijedno ako nemate s kime to podijeliti’, objasnio je.