Bivša premijerka Jadranka Kosor aktivna je na Twitteru, a sad je objavila novi status.

Dođe vrijeme kad se nikome ni za šta više ne trebaš opravdavati. Ni kad plačeš ni kad se smiješ, ni kad pjevaš ni kad šutiš. Vrijeme kad konačno ništa ne moraš jer nikome ništa ne duguješ. To se zove oslobađanje’, napisala je.


Pratitelji na društvenoj mreži složili su se s njom.

Inače, Kosor se nedavno našla u središtu pozornosti zbog svojih objava i komentara na Twitteru. Naime, žestoko se posvađala s korisnicom koja ju je optužila da je licemjerna i da je tuđi stan pripisala na sebe.

Jadranka Kosor aktivna je na Twitteru
Robert Gašpert 

Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike! U ratu domoljub i nacionalista, koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe. U miru pacifista ta borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana. Može li gore?’, napisala je korisnica.


Nije dugo trebalo da joj bivša premijerka odgovori.

Lažljivice pokvarena’, komentirala joj je objavu, a korisnica joj je odgovorila: ‘Vi me ne možete uvrijediti... Dokažite što to lažem... Uzeli ste srpski stan i to nije tajna... Uveli ste porez obiteljima poginulih na mirovinu.. Što je od toga laž?’.


Kosor ju je nakon toga blokirala pa se oglasila na društvenoj mreži.

Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe’, poručila je.