Saborski zastupnik i predsjednik HSS-a, Krešo Beljak, objavio je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Nikolinom.

SREBRNI PIR POZNANSTVA. Upoznali smo se na današnji dan prije točno 25 godina. Samo upoznali.. Pa je onda bilo svašta. Bilo je pauza, ponovnog upoznavanja, drugih "smetala" s jedne i s druge strane, pa prijateljstva, pa malo ozbiljnijeg prijateljstva, pa onda prve bebe, pa prvog vjenčanja, pa prvog krštenja bebe, pa drugog vjenčanja pa druge bebe, treće bebe... Za napisati sve (oproštene) gluposti koje sam svih tih godina radio nema mjesta u jednom postu. Uglavnom, nikad nisam mislio da će me netko na bilo koji način moći trpjeti četvrt desetljeća, ali čuda se događaju’, napisao je.

Pratitelji na društvenim mrežama su im u komentarima čestitali. Prije toga je objavio selfie na kojem pozira u narančastoj majici.

Podočnjaci napreduju...’, napisao je u opis fotografije.


Komentara ispod objave nije nedostajalo.

Trebate odmora, sve će biti u redu’, ‘Uz tebe smo Krešo’, ‘Malo korektora i podočnjaci nestaju. Samo laganini’, pisali su mu.

Krešo Beljak je poznati hrvatski političar
Patrik Macek/PIXSELL 

Jedna pratiteljica usporedila ga je s akcijskim junakom.

Možda se varam, ali nekako me ova slika podsjeća na 007 Bonda, ne znam koji je to film o Bondu bio, ali budi ti hrvatski James Bond, a podočnjaci, to s ponosom nose ljudi koji ne spavaju radi onih koji bez uma i razuma utonu u san’, komentirala je.