Davor Bernardić razveo se 2019., a u veljači 2022. godine pojavila se vijest da ponovno ljubi.

Portal Dnevno.hr tada je pisao da je Bernardić već neko vrijeme u ljubavnoj vezi s atraktivnom Slavonkom iz Čepina, Senkom Zavišić koju skriva od javnosti, ali su mještani slavonske općine primijetili njegove učestale posjete kod jednog lokalnog HDZ-ovca. Spominjale su se i zaruke.

Oni koji poznaju Senku, kažu za nju da je školovana i iznimno inteligentna mlada dama, a njezini su sugrađani dodali da je nedavno i doktorirala te da predaje na jednom fakultetu. Čepinci kažu da je Senka jako dobra djevojka, otvorena i spremna svima pomoći. Također, dodaju da nije nimalo prepotentna iako bi, s obzirom na obiteljsku imovinu, itekako mogla biti. Naime, Zavišići su navodno imućna i poduzetnička obitelj koja se, uz ostalo, bavila proizvodnjom sokova, pisao je spomenuti portal.

Bilo je to prvi put da se političara javno povezuje s nekom damom nakon što se 2019. godine razveo od bivše supruge Irene nakon osam godina braka. Par je prije toga bio u vezi devet godina.

Davor Bernardić i bivša supruga Irena
STORY ARHIVA 

Njegova bivša supruga je uvijek bila prilično samozatajna te je izbjegavala medijsku pozornost, pa se o njoj ne zna baš previše.

Irena, djevojačkog prezimena Coljak, rođena je 1980. godine u Zagrebu, te je diplomirala ekonomiju. Davora Bernardića upoznala je tijekom studiranja, a on joj je ponudio instrukcije iz matematike. Tijekom zajedničkog učenja među njima je zaiskrilo, te su započeli vezu.

Vjenčali su se u crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Zagrebu 2011. godine na isti da kad su se vjenčali princ William i Kate Middleton, pa su Beru prijatelji zafrkavali nazivajući ga ‘zagrebačkim princem’.

59055.jpg
STORY ARHIVA 

Zajedno su proveli ukupno 17 godina, a onda je krenulo šuškanje o razvodu. Bernardić je u listopadu 2019. službenim priopćenjem potvrdio da se razvodi.

‘Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete’, napisao je tada Bernardić.