Unuka Josipa Broza Tita, redateljica Saša Broz, na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj pozira s kćeri Sarom.

Kroz sve oluje zajedno’, napisala je u opis objave.


Pratitelji na društvenoj mreži su ih pohvalili.

Vrh ste obje!!’, ‘Prekrasne!!! Predivne!!!’, ‘Tako i treba. Bravo’, pisali su im.

Inače, Sašina kći Sara Haas je scenografkinja, a njih dvije surađuju i poslovno. Njihova treća zajednička suradnja je predstava ‘Slučajni susret u sex-shopu’, čija je premijera bila u veljači ove godine.

Saša Broz i Sara Haas su Titova unuka i praunuka
TINO JURIC/PIXSELL 

Sarin otac je poznati glumac Ranko Zidarić, a Sara je odlučila očevo prezime zamijeniti prezimenom svoje pokojne prabake Herte Haas, jedne od žena Josipa Broza Tita.

Prezime od prabake nisam uzela samo iz poštovanja prema njoj, nego iz poštovanja prema dvjema osobama u obitelji za koje znam da im je beskrajno drago što barem netko još nosi prezime Haas. Meni promjena prezimena nije nikakva velika promjena jer sam za sve uvijek Sara, uostalom, nije teško fulati čija sam’, ispričala je ranije za Jutarnji list.

Saša Broz i Sara Haas su Titova unuka i praunuka
Screenshot/HRT 

Prošle godine je za Večernji list i njezina majka progovorila na tu temu.

'Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla', izjavila je Saša.