Svi i dalje bruje o bivšem američkom predsjedniku Donaldu Trumpu koji se prošli tjedan pojavio na sudu u New Yorku kako bi se suočio s optužnicom koja je podignuta protiv njega, a tiče se navodne isplate bivše porno zvijezde Stormy Daniels u zamjenu za šutnju o njihovoj aferi.

Donald Trump na suđenju
Profimedia 

I dok njezinom suprugu gori pod nogama, svi se pitaju gdje je Melania Trump. Već se neko vrijeme šuška da se supružnici razvode, a tome pridonosi činjenica da mu nije dala javnu podršku dok je bio na suđenju.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

No čini se da ništa od razvoda. Naime, izvori kažu da je Melania pristala biti dio njegove kampanje u utrci za predsjednika.

Rekao joj je: “Stvarno te trebam za ovo jer ćemo voditi kampanju”. Imali su veliki razgovor tijekom vikenda, a ona je pristala sudjelovati’, ispričao je izvor, piše Page Six.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Melania je bila odsutna nakon izricanja optužnice, no par je viđen na Uskrs u odmaralištu u Palm Beachu, a kasnije su im se pridružili i njezini roditelji.

Samo je htjela biti nasamo s njim, to je bio njezin zahtjev. Činjenica da su njih dvoje bili sami velika je stvar. Mislim da je ona željela pokazati podršku, ali nije htjela govoriti o tim sr*njima’, kaže izvor.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Po svemu sudeći oprostila mu je nakon što ju je ponizio na najgori mogući način. Podsjetimo, Daily Mail nedavno je objavio da je Melania navodno provela nekoliko noći u hotelu u Washingtonu kako bi se držala podalje od Bijele kuće nakon što su se tad pojavile vijesti da je njezin muž platio Stormy da šuti o njihovoj aferi.

Melania i Donald Trump u braku su od 2005.
Profimedia 

Trump je bio izvan sebe kad je shvatio da bi Melania mogla saznati. Znao je kakve bi posljedice mogle biti i učinio je sve što je mogao da to zataška’, rekao je izvor za Daily Mail.

Inače, Donald i Melania u braku su od 2005. te imaju 17-godišnjeg sina Barrona.