Bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj nasmijana pozira u restoranu.

Prijateljski ručkić. Razgovori o svemu. Za kraj rolice s jabukama. I kratka rasprava o politici’, napisala je u opis objave, a pažnju je privukla hrana za stolom.


Pratitelji su je pohvalili.

A i brošići su tu, lijepo’, ‘Politika je prolazna, vaš stil je forever!’, pisali su joj.

Jadranka Kosor je bivša premijerka

Inače, Kosor je nedavno objavila fotografiju majke Zorice koja je preminula prošle godine.

'Devet je mjeseci kako je nema. Milo moje, govorila mi je. Milo moje’, napisala je u opis objave.


Bivša premijerka je krajem prošle godine u intervjuu za Story progovorila o majci.

Dugo smo živjele same, od 1991. godine moja majka živjela je sa mnom i čini mi se da je nekako naglo otišla iako je bila u lijepim godinama. Vjerovala sam da će doživjeti stotu, bila je vitalna i voljela je živjeti. Teško mi je’, ispričala nam je.

Jadranka Kosor je bivša premijerka
Robert Gašpert 

A evo što je tad rekla kako liječi svoju bolu.

‘Teško je. Živim dan po dan. Odlučila sam da je tako najpametnije. Često mislim o njoj, često razgovaram o njoj s ljudima koji su je poznavali. Imam prijatelje u Lipiku s kojima se čujem, to su prijatelji koji su jako voljeli moju mamu. Mamina bolest i smrt vratili su me nekim ljudima i prijateljima iz mladosti koji su i nju poznavali. Moja je majka bila puna života, voljela je život, radost, voljela je izlaziti, dotjerivati se, biti lijepa. Toga se sjećam s radošću, držim je živu u uspomeni, uz tugu. Mislila sam da će još poživjeti, na kraju se samo ugasila. Neka utjeha u svemu je što nije patila i nije ju ništa boljelo’, poručila je.