Kći Stjepana Mesića, Saša Mesić, u Sarajevu je imala izložbu pod nazivom ‘Sav taj jazz’. Bivši hrvatski predsjednik otvorio je kćerinu izložbu u Sarajevu, a pogledati ju je došla i pjevačica Hanka Paldum koja je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije.

Danas je u galeriji Hanikahu Gazi Husrev-begove Medrese u Sarajevu, koja odiše posebnom duhovnošću, svekolikih mistika, izložbu slika “Sav taj jazz” hrvatske slikarice Saše Mesić, otvorio je njen otac Stjepan Mesić, dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine! Izložba će biti otvorena do 09.05. Preporučila bih svima, koji žele uživati u živopisnim bojama Sašinih slika, koje nas vode u nestvarnu maštu i vraćaju nas iz ovog sivila na stazu obasjanu suncem i vedrinom, da posjete ovu izložbu’, stavila je u opis objave.

Stjepan Mesić je bivši hrvatski predsjednik
Robert Gašpert 

Saša je mlađa Mesićeva kći, a nju i njezinu stariju sestru Dunju političar je dobio u braku sa suprugom Milkom Mesić. Inače, bivši predsjednik nedavno je snimljen na premijeri predstave ‘Lepa Brena Project’ u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Za pjevačicu Lepu Brenu imao je samo riječi hvale.

Lepa Brena i Stjepan Mesić na premijeri predstave 'Lepa Brena Project'
Robert Gašpert 

'Ona je fenomen. Dočekana je s jednom nevjericom kad je počela karijeru, možda je tako bila i prezentirana, međutim ona je svojom kvalitetom promijenila muzičku scenu Jugoslavije. Ona je rušila granice i izvan Jugoslavije. Dakle, ona je jedna izvanredna umjetnica koja se održala sva ova desetljeća, najprije svojom ljepotom, a poslije kvalitetom', rekao nam je.