Supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića, Tamara Vučić, našla se u središtu pozornosti. Sve je krenulo nakon što je na Instagramu objavila video u kojem stavlja pitu u pećnicu.

'Pronađite ljubav i zadovoljstvo u malim stvarima. I jako volimo pite', napisala je.

No, umjesto zavidnih kulinarskih sposobnosti, pažnju na društvenim mrežama privukla je upravo njezina pećnica.

Twitter nije dugo mirovao pa se ubrzo doznala i cijena pećnice. Kako pišu srpski mediji, ona iznosi 222.990 dinara, odnosno oko 1900 eura.

Tamara Vučić i Nataša Vulin na premijeri predstave 'Vatra' u Beogradu
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

'Otišle dvije predsjedničke plaće na ugradbenu pećnicu', 'Pećnica košta kao polovni automobil, ali ajde nema veze', 'Meni se čini da je ovo njoj prva pita ikad. Od treme je ukrivo postavila pleh', samo su neki od komentara.

Inače, o Tamari Vučić ne zna se mnogo, osim da ima 42 godine i da se za Aleksandra Vučića udala 2013., a par je 2017. dobio sina Vukana.

Tamara Vučić je supruga srpskog predsjednika Aleksandra Vučića
Radule Perisic/ATAImages/PIXSELL 

Srpski mediji pišu da je od 2010. radila u ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje.

Vučić je prije Tamare bio u braku sa Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu. Ksenija je preminula u siječnju prošle godine.