Srpski predsjednik Aleksandar Vučić (52) jedan je od onih političara koji privatni život čuva kao zmija noge, stoga mnogi ni ne znaju tko je njegova supruga niti kako izgleda. Ona je Tamara Vučić i ima 41 godinu. Samozatajna prva dama se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti, no sad je napravila iznimku.

Pojavila se na premijeri predstave ‘Vatra’ u Beogradu i oduševila je izgledom. Atraktivna brineta nosila je crnu odjevnu kombinaciju koju je uskladila s bordo čizmama. Pozirala je s Natašom Vulin, suprugom Aleksandra Vulina, bivšeg srpskog ministra unutarnjih poslova.

Tamara Vučić i Nataša Vulin na premijeri predstave 'Vatra' u Beogradu
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

O Tamari se ne zna mnogo, osim da se za Aleksandra Vučića udala 2013., a par je 2017. dobio sina Vukana. Srpski mediji pišu da je od 2010. radila u ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje.

Inače, Vučić je prije Tamare bio u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu. Ksenija je preminula u siječnju prošle godine.