Davor Bernardić je, po mišljenju mnogih žena, jedno od najljepših lica na domaćoj političkoj sceni.

Istaknuti SDP-ovac ima iza sebe propali brak sa suprugom Irenom s kojom se razveo nakon osam godina braka iz javnosti nepoznatih razloga. Bernardić je to potvrdio 2019. godine priopćenjem za medije.

‘Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete’, napisao je tada Bernardić koji je bivšu partnericu zaprosio nakon devet godina veze.

Davor Bernardić i bivša supruga Irena
STORY ARHIVA 

Vjenčali su se u crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Zagrebu 2011. godine na isti dan kad su se vjenčali princ William i Kate Middleton, pa su Beru prijatelji zafrkavali nazivajući ga ‘zagrebačkim princem’.

Irena, djevojačkog prezimena Coljak, rođena je 1980. godine u Zagrebu, te je diplomirala ekonomiju. Davora Bernardića upoznala je tijekom studiranja, a on joj je ponudio instrukcije iz matematike. Tijekom zajedničkog učenja među njima je zaiskrilo, te su započeli vezu.

U veljači 2022. političara su počeli povezivati sa Slavonkom iz Čepina, Senkom Zavišić, a spominjale su se i zaruke.

Senkinu fotografiju pogledajte ovdje.

Davor Bernardić iza sebe ima propali brak
STORY ARHIVA 

'Oni koji poznaju Senku, kažu za nju da je školovana i iznimno inteligentna mlada dama, a njezini su sugrađani dodali da je nedavno i doktorirala te da predaje na jednom fakultetu. Čepinci kažu da je Senka jako dobra djevojka, otvorena i spremna svima pomoći. Također, dodaju da nije nimalo prepotentna iako bi, s obzirom na obiteljsku imovinu, itekako mogla biti. Naime, Zavišići su navodno imućna i poduzetnička obitelj koja se, uz ostalo, bavila proizvodnjom sokova', pisao je tada portal Dnevno.hr.

Mještani su primijetili njegove učestale posjete kod jednog lokalnog HDZ-ovca, no do danas nije poznato jesu li to bile glasine.

Davor Bernardić
promo Davor Bernardić

Zavišići se, prema podacima iz Poslovne Hrvatske, povezuju s čepinskom tvrtkom Eureka, čiji su vlasnici Mislav i Danica Zavšić, Bernardićeva odabranica Senka u obiteljskoj je tvrtki članica Uprave, dok je kao direktorica tvrtke navedena Željka Zavišić. Obitelj navodno ima i vilu u Vodicama, posjeduju i kuću s bazenom u Slavoniji, stanove u Makarskoj te dva stana u Zagrebu.

Mještani komentiraju kako je imućna obitelj sve stvorila predanim radom, a neki su tada komentirali i kako je Bernardić osvojio 'jackpot'.