Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ISKEŠIRALA JE MILIJUNE ZA LUKSUZNI STAN U CENTRU ZAGREBA: Kontroverzna hrvatska političarka objavila bizarnu fotografiju

Marijana Petir našla se u fokusu javnosti početkom godine, kad je procurila informacija da je kupila luksuzni stan u zagrebačkoj Ulici kneza Borne.

 Marijana Petir je saborska zastupnica Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Saborska zastupnica Marijana Petir na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj u cvjetnoj haljini pozira na traktoru.

Poljoprivreda je više od posla ili hobija. To je način života!’, napisala je.


Ova kontroverzna političarka inače je aktivna na društvenim mrežama, a našla se u fokusu javnosti početkom godine, kad je Index doznao da je kupila luksuzni stan u zagrebačkoj Ulici kneza Borne. Stan površine 77.56 kvadrata s garažom od 23 kvadrata kupila je u kolovozu prošle godine. Kako Index piše, za taj je stan u kolovozu prošle godine plaćeno oko 2.9 milijuna kuna, a na stanu nema zabilježbe kredita.

 Marijana Petir je saborska zastupnica Izvor: DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

Predugovor za gradnju stana i garaže sam sklopila 2020., s točnom dinamikom otplate za 2020., 2021. i 2022. godinu. Rate sam plaćala iz svoje ušteđevine. Stan je izgrađen 2022., a u tijeku je njegovo uređenje i opremanje’, rekla je Petir krajem siječnja za Jutarnji list.

 Marijana Petir je saborska zastupnica Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Nedavno je iznenadila outfitom na sjednici Sabora. Nosila je crnu haljinu s cvjetnim ornamentima, a pažnju je privukao napis na glagoljici.

 Marijana Petir je saborska zastupnica Izvor: Patrik Macek/PIXSELL

Budi hvala gospodinu Bogu’, stoji na početku teksta na glagoljici.

Povezane Vijesti