Saborski zastupnik Marin Miletić, koji je aktivan na društvenim mrežama, objavio je fotografiju na kojoj u kafiću pozira s prijateljima.


Prijatelji. Svjedočio sam o ovome mnogo puta. S ovim momcima Markom, Matteom i Josipom sam prošao puno toga. Bio sam im vjeroučitelj prije dvadeset godina. Ja kao golobradi teolog došao u OŠ Srdoči i skompao se s mladosti. S mnogima sam se kliknuo, puno lijepih stvari smo radili. Onda sam otišao u Sušačku gimnaziju, ali kroz skaute se prijateljstvo nastavilo. I danas - prijatelji. Rekao sam sam sebi: gdje god bio, što god radio - neću zaboraviti na one koji su sa mnom hodali ulicama života u mojoj mladosti. Krug se može širiti, Bogu hvala na svim novim ljudima, ali ne zaboravljam one koji su sa mnom bili tamo na dalekom početku moga stvaranja. Čuvajte svoje prijatelje i njegujte prijateljstvo. Vrjedniji su od svog blaga ovoga svijeta’, napisao je.

Marin Miletić je saborski zastupnik
Facebook 

Prije toga se pohvalio uspjehom mlađe kćeri Lucije.

Lucija, moja mlađa kćer, mi danas ushićeno javlja kako je njezina fotografija izabrana za školsku izložbu koja je postavljena u riječkoj Filodrammatici. Pa kao ponosni tata, a ipak je prva njezina takve vrste, puštam i ja na mreže i s dopuštenjem modela, njezina vršnjaka iz razreda Victora Vatte. Fotografiju je stvorila gh5-icom, u duploj ekspoziciji. Gledam u fotografiju koja baš puno toga govori. Svi katkada prolazimo razna emotivna stanja, jer nitko od nas kamen nije. I naša nutrina je satkana od toliko toga najrazličitijega. Važno je samo raditi na sebi stalno da si ne dopustimo druge povrijediti radi tih naših stanja. Jer svi mi oko sebe isijavamo. I na druge tako, htjeli ili ne htjeli, utječemo. Pa neka bude to naše "isijavanje" na mir i na dobro', poručio je.


Podsjetimo, Miletić je svoje dvije kćeri, Martu i Luciju, dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti. Obje kćeri su nedavno proslavile rođendan – Marta je napunila 23, a Lucija 17 godina.