Saborski zastupnik Marin Miletić se na društvenim mrežama raspisao o svojim kćerima.

Najveći uspjeh. Pita me neki dan kolegica iz Kluba slušajući moj razgovor s mlađom kćeri: jesam li ponosan, jer da su mi kćeri sjajne, samostalne, odgovorne, hrabre. S Lucijom sam razgovarao što je jela, koje obveze još ima. Lucija mi završava treći srednje, odlična je učenica. Marta je dala sve ispite na pravnom faksu i upravo piše diplomski na temu žena kroz fenomenološku i etiološku analizu u kaznenim sudskim procesima. Preko ljeta radi uz pisanje diplomskog, a i Lucija će nakon škole - raditi. Ima mnoštvo razloga zašto ih tako odgajam. Ako me pitate koji je moj osobni najveći uspjeh - držim to mojom djecom. Djeca su spužve. Upijaju sve od svojih roditelja. Ako roditelji u svoju djecu ulijevaju otpadne kanalizacijske izlučevine, ne mogu očekivati da će im iz te djece dolaziti prirodni zdravi sok. Ako roditelji puštaju da im ovaj svijet oblikuje djecu, ne moraju se čuditi što im djeca ne znaju sama tko su oni, što su, gdje se vide i što žele od svoga života’, napisao je i dodao:

Marin Miletić i Kristina Krepela s njegovim kćerima u centru Zagreba
STR-3691/Pixsell 

Ja nisam savršeni otac, mana imam podosta. Ali sam se trudio uvijek da kroz moj način života djeca upoznaju Istinu. A Istina našeg života je Isus Krist. I znao sam da ako im to prenesem i ako im te temelje dam, Kristovu stijenu, da će onda sve biti u redu. Ako se dogode i lutanja, ako se dogode i padovi, uvijek će znati da ako se vrate Istini, Kristu, da će ponovno ući u mir i blagoslov. Zato se mi nismo slomili i u najtežim našim borbama koje smo prolazili. Baš zato i jedino jer smo poznavali istinu - Krista - nismo se slomili nego smo, poznavajući smisao - nastavili živjeti smisao. Roditelji bi trebali shvatiti da je naša odgovornost ključna. Da nema te karijere, uspjeha, pozicije i fotelje važnije od - obitelji. I tu je naša najveća zadaća, za nas roditelje. Niti jedan saborski mandat, sve ono što sam radio prije kroz mnoge projekte, sve ono što me čeka i što će mi dobri Bog tek dati, ništa nije važnije od - djece i obitelji. Tu sve počinje i tu sve se nastavlja. Obitelj je svetinja’.

Podsjetimo, Miletić je svoje dvije kćeri, Martu i Luciju, dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti. Obje kćeri su nedavno proslavile rođendan – Marta je napunila 23, a Lucija 17 godina.