Saborski zastupnik Marin Miletić itekako je aktivan na društvenim mrežama, a sad je objavio novi status u kojem je spomenuo svoju kćer Luciju.

'Mnogi naši maturanti, a tako i moja kćer Lucija, su krenuli jutros na svoje maturalce. Draga mladosti, zabavite se, uživajte, naučite nešto novo i lijepo, čuvajte se i vratite nam se sigurni u Domovinu. Razrednici, držite se!', napisao je.

Miletić je svoje dvije kćeri, Martu i Luciju, dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti. Obje kćeri su u ožujku proslavile rođendan – Marta je napunila 23, a Lucija 17 godina.

Marin Miletić i Kristina Krepela s njegovim kćerima u centru Zagreba
STR-3691/Pixsell 

Političar se ranije pohvalio uspjehom mlađe kćeri.

'Lucija, moja mlađa kćer, mi danas ushićeno javlja kako je njezina fotografija izabrana za školsku izložbu koja je postavljena u riječkoj Filodrammatici. Pa kao ponosni tata, a ipak je prva njezina takve vrste, puštam i ja na mreže i s dopuštenjem modela, njezina vršnjaka iz razreda Victora Vatte. Fotografiju je stvorila gh5-icom, u duploj ekspoziciji. Gledam u fotografiju koja baš puno toga govori. Svi katkada prolazimo razna emotivna stanja, jer nitko od nas kamen nije. I naša nutrina je satkana od toliko toga najrazličitijega. Važno je samo raditi na sebi stalno da si ne dopustimo druge povrijediti radi tih naših stanja. Jer svi mi oko sebe isijavamo. I na druge tako, htjeli ili ne htjeli, utječemo. Pa neka bude to naše "isijavanje" na mir i na dobro', napisao je.