Brojni političari i bivši političari pojavili su se na posljednjem ispraćaju Miroslava Ćire Blaževića na Mirogoju. Među ostalim, stigao je ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman. Kamere su ga snimile pored premijera Andreja Plenkovića i ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac.

Gordan Grlić Radman na sprovodu Ćire Blaževića
Robert Gašpert 

Grlić Radman rijetko govori o svom privatnom životu pa mnogi ne znaju tko je njegova supruga niti kako izgleda. Ona je samozatajna Marijana, nije poznato otkad su braku, a imaju troje djece - kćeri Martu i Katarinu te sina Antu.

Gordan Grlić Radman i supruga Marijana imaju troje djece
Slaven Branislav Babic/PIXSELL 

Naše kamere su ih ‘ulovile’ na Staru godinu kada su prošetali centrom grada. Ministar je tada nosio plave hlače i sako koje je uskladio s elegantnim, smeđim mokasinkama, dok je njegova supruga izabrala stajling narančastih hlača širokih nogavica i bež sakoa. Look je zaokružila tamnozelenom torbicom luksuznog brenda Saint Laurent, a riječ je o modelu Medium Sunset Chain.

Gordan Grlić Radman i supruga Marijana imaju troje djece
Robert Gašpert Gordan Grlić Radman sa suprugom

Kad je Grlić Radman ušao u hrvatsku vladu, ponio je i titulu najbogatijeg ministra. Ima 11 nekretnina, a najskuplja je kuća s okućnicom ukupne površine 1866 metara kvadratnih u Zagrebu vrijedna devet milijuna i 280 tisuća kuna. Dosta nekretnina je stekao darovnim ugovorom, a njegova supruga je vlasnica stana u Baškoj Vodi od sto kvadrata vrijednog milijun i pol kuna. Stekla ga je darovnim ugovorom.

Gordan Grlić Radman i supruga Marijana imaju troje djece
JURICA GALOIĆ/PIXSELL 

U imovinskoj kartici se saznalo da Grlić Radman ima dva BMW-a, jednog vrijednog 380.000 kuna, a drugog 280.000 kuna. Prijavio je i sat IWC vrijedan 30.000 kuna te da ima iznos od milijun i 152 tisuće eura na štednoj knjižici. Tako je ispalo da ministar i supruga imaju imovinu vrijednu oko 28,5 milijuna kuna.

Gordan Grlić Radman i supruga Marijana imaju troje djece
EMICA ELVEDJI/PIXSELL 

Inače, s pozicije najbogatijeg ministra ga je privremeno maknuo Ivan Paladina koji je u ožujku 2022. postao ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine. No s obzirom na to da je Paladina nedavno ‘izletio’ iz Vlade, Grlić Radman sad je ponovno najbogatiji ministar.