Srpski glumac Sergej Trifunović našao se u fokusu javnosti nakon što je jučer priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu. Policija je stigla na plažu Kaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara, a prema pisanju Dalmatinskog portala, glumca su uhitili zbog vrijeđanja policije.

On se zatim oglasio na Instagramu.

'Ok, ajmo ovako: Maltretiranja koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split', napisao je.

Njegovu izjavu komentirao je bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, poduzetnik Gordan Maras.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

'Ne volim preseratore bez obzira iz koje zemlje dolazili. Kaže Sergej Trifunović da nikad više neće doći u Split. Pa što? Koga briga? Napravio je prekršaj, svadio se sa policijom i privelo ga. Imam i ja psa, volim ga više od svega, voli se kupati, ali na plažu koja nije za pse ne idem. Kada je na plaži za pse u pravilu je na lajni. Kada bi netko zbog mene i njega pozvao policiju ne bi se pravio važan nego bi kulturno rekao što je bilo i ukoliko sam u krivu platio kaznu. Pun mi je kufer napuhanih tipova. Nećeš više u Split? Buraz, je*eno ćeš nam falit i vjerojatno nitko neće niti primijetiti da te nema, kao što te ne bi primijetili ni sada da nisi izazvao incident', poručio je.