Stranka Možemo! ovih je dana u fokusu javnosti nakon što je donijela odluku da neće sklapati predizbornu koaliciju sa SDP-om za predstojeće parlamentarne izbore, a to je sad komentirao bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a, poduzetnik Gordan Maras.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

Pouka iz ove situacije sa Možemo. Uzdaj se u se i svoje kljuse! Strašno je kako su Grbin i dio ljudi iz vodstva slabili svoju stranku kako bi se dodvorili Tomaševiću i omogućili mu da SDP Zagreb bude što slabiji. Prvo su raspustili svoju najveću organizaciju tri mjeseca pred izbore, oslabili SDP kao nikada nitko i stavili Mirnog čovjeka da se ne bori za SDP nego da se bori za svoju egzistenciju, za mjesto predsjednika skupštine, na način da ne bude problem Tomaševiću. I nije bio problem. SDP je u tri mjeseca pao sa 18 na 8%, a Klisović je na izborima dobio 7% kao onomad Margareta Mađerić za HDZ dok je HDZ podržavao Bandića kao što je Grbin sada podržavao Tomaševića. Nakon toga je doveo Gotovca koji je pokazao kičmu i shvatio da će SDP nestati u Zagrebu ukoliko nastavi tako dalje’, napisao je i dodao:


Pokušao je napraviti nešto i onda Grbin umjesto da stane iza svojih, da stane iza SDP-ovaca, on je stao iza Možemo u nadi da će mu Tomašević to vratiti koalicijom na nacionalnoj razini. Na kraju su ga "frendovi sa ljevice" ostavili golog kao u priči o carevom novom ruhu i krenuli u svoju kampanju nadajući se da će biti bolji od SDP-a na izborima. Moram reći da mi Grbina nije žao. Jer je sam doveo do ovoga i zabio mnogim članovima SDP-a, pa i meni, nož u leđa. On, mali Račan i ostali sufleri koji sada ne osjećaju nikakvu odgovornost kada je SDP ostao na vjetrometini. Žao mi je SDP-a i razmišljam kako da pomognem da stranka ne potone ispod 10%. Što vi mislite što treba napraviti?’.

Gordan Maras je bivši političar
Facebook 

Komentara ispod njegove objave nije nedostajalo.

Nema spasa... SDP je imao jako puno vremena ispraviti stvari, nažalost bojim se da je sad kasno’, ‘Treba ih pustiti da ne pređu prag i onda se upisati nakon toga, kad miševi napuste tonući brod’, ‘Trebaš se vratiti Gordane, sve što si rekao istina je’, pisali su pratitelji.

Inače, Maras je nakon izlaska iz politike postao poduzetnik.