Saborski zastupnik Mosta, Marin Miletić, na Instagramu je objavio fotografije na kojima pozira u moru.

Subotu iza objeda sam otišao na - kupanje. Mlađa kćer potpora. Moram se zahvaliti mom nadahnuću i mojoj ljepoti Kristini Krepeli što me potaknula na zimsko kupanje tako da je prva dobila ideju i prva ušla u more. Ne treba meni puno, a glava mi je uvijek bila jaka. Već duže vrijeme tuširanje ujutro i navečer samo u hladnoj vodi tako da je to prava priprema i za zimska kupanja’, napisao je i dodao:

‘Puno puta smo sami sebi najveće - ograničenje. Pazimo što će reći ovi ili oni, mislimo da nešto možemo ili ne možemo. Zamislite, život tolikima prođe u ugađanju drugima, a mnogi su zato sami iznutra nesretni. Ja sam odavna odlučio biti - svoj. Slušati svoje srce. Raduje me što i u 44 mogu igrati aktivno a2 ligu za moj Košarkaški Klub Kastav, što trčim polumaratone, moram se vratiti malo i penjanju i ronjenju na dah. Trudim se gdje god jesam - davati se potpuno. To mi se čini blizu onog smisla. Carpe diem. Tamo gdje jesmo. Čuvati obitelj i našu ljubav. Živjeti, disati punim plućima’.

Marin Miletić i Kristina Krepela ne govore o svojoj vezi
Robert Gašpert 

Podsjetimo, Miletić i glumica Kristina Krepela već su neko vrijeme zajedno, a iako ne govore javno o svojoj vezi, redovito se pojavljuju na eventima. Također, poznato je da je Kristina u odličnim odnosima s Marinovim kćerima, Martom i Lucijom, koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.