Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRGA SE 'ZAKAČILA' S PRATITELJEM: 'Ne budi nepristojan, odustajem od rasprave na ovu temu'

Mirjana Hrga se na društvenoj mreži raspisala o nadolazećim izborima u Hrvatskoj.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: Dražen Kokorić

Nekadašnja novinarka i bivša savjetnica Kolinde Grabar Kitarović, Mirjana Hrga, na Facebooku se raspisala o nadolazećim izborima u Hrvatskoj.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: PETAR MAČEK/PIXSELL

Uživamo u posljednjim tjednima kolikog tolikog političkog mira. Već u svibnju, oni koji misle ozbiljno, svjesni su izbora za Europski parlament u istom mjesecu sljedeće godine. Ali to nije sve. Ljeto iste godine ili rana jesen donosi parlamentarne. Tko ostaje, kome je dosta... I ni to nije sve. Kraj godine nosi nam uvijek super zabavne predsjedničke izbore. I kada bi čovjek rekao - "e, pa stvarno dosta", dolaze nam predragi lokalni izbori...’, napisala je i dodala:

 Mirjana Hrga o izborima Izvor: Facebook

Europski će biti test za parlamentarne, parlamentarni za predsjedničke, a ovi zadnji, lokalni - kolaterala svega. Bit će tu na marginama i zanimljivih (re)izbora poput onih za predsjednika/predsjednicu Hrvatskog olimpijskog odbora. Karte će se miješati na sve strane...’.

 Mirjana Hrga redovito na Facebooku komentira aktualnosti Izvor: IGOR SOBAN/PIXSELL

Komentara nije nedostajalo.

‘Pa zar ovaj Hrvatski olimpijski odbor nije vlasništvo zavodnika Mateše...’, napisao je jedan pratitelj kojem je Hrga odgovorila: ‘Ne budi nepristojan. Čovjek bez ikakvih posebnih turbulencija već godinama vodi organizaciju. Istina, i on je nakupio godina za mirovinu pa u toliko aktualnije’.

A onda se rasprava nastavila.

Pa to i govorim. Ja sam za Matešu. On godinama ima posla kod kuće, pa nema ni energije za turbulencije na poslu’, poručio je pratitelj.

 Mirjana Hrga o izborima Izvor: Facebook

Ne prestaješ ti’, napisala je Hrga.

Evo reci? Je li Mateša i na koga povisio bar glas... ikad? Premoren čovjek. Ali ako zna održavat red u kući, onda zna i na poslu...’, nastavio je pratitelj.

Odustajem od rasprave na ovu temu’, zaključila je Hrga, a on je dodao: ‘Dogovoreno’.

Povezane Vijesti