Sudac Ivan Turudić, koji je ujedno kandidat za glavnog državnog odvjetnika, i dalje je u fokusu javnosti nakon što su procurile poruke koje je razmijenio s bivšom kninskom gradonačelnicom, Josipom Pleslić ex Rimac. Što se tiče njegovog privatnog života, Turudić je oženjen, a njegova supruga je Tatjana Pavelić Turudić s kojom ima dvoje djece – sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju.

Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić imaju dvoje djece
Sanjin Strukic/Pixsell 

Tko je sin Ivana Turudića?

On je Ivan Turudić junior, rođen je u lipnju 1991., a u djetinjstvu je počeo trenirati tenis što mu je dalo prednost pri upisu na američko sveučilište, piše Imperijal. Upisao je Wharton, a nakon dolaska u Ameriku igrao je tenis za sveučilišnu ligu.

Nakon studija nije ostao u SAD-u, već se vratio u Hrvasku. Prvo je živio kod roditelja u stanu koji je Ivan Turudić kupio od HRT-a na zagrebačkom Črnomercu. Potom je imao prijavljenu adresu na Gornjem Gradu u stanu koji je glasio na njegovu tadašnju djevojku Adrijanu Prlić.

Ivan Turudić je poznati hrvatski sudac
Dino Stanin/PIXSELL 

Zatim je, prema podacima s Trgovačkog suda u Zagrebu, prijavio adresu u novogradnji, nadomak Ilice, također na Črnomercu. Prema podacima iz vlasničkog lista taj stan kupila je njegova majka Tatjana Pavelić Turudić, koja radi kao ginekologinja na Svetom Duhu.

Imperijal piše kako je sin Ivana Turudića imao ozbiljnu vezu i zajednički život s Adrijanom Prlić, kćeri Jadranka Prlića, bivšeg predsjednika Vlade Hrvatske Republike Herceg-Bosne, koji služi kaznu zatvora od 25 godina zbog ratnih zločina.

Jadranko Prlić služi kaznu zatvora od 25 godina zbog ratnih zločina
Stojan Lasic/PIXSELL 

Ivan i Adriana živjeli su u njezinom gornjogradskom stanu, no veza je pukla. Od vjenčanja nije bilo ništa, a atraktivna i ambiciozna kustosica s pariškom diplomom udala se za Rusa Zhana Belaya, sina kontroverznog ruskog financijaša.