Ivan Turudić ima razlog za slavlje s obzirom na to da postaje glavni državni odvjetnik, odlučila je saborska većina. Za njegovo imenovanje na novu funkciju glasalo je 78 zastupnika, dok je 60 bilo protiv. Suzdržano je bilo dvoje. Što se tiče njegovog privatnog života, Turudić je oženjen, a njegova supruga je Tatjana Pavelić Turudić s kojom ima dvoje djece, sina i kćer.

Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić imaju dvoje djece
Sanjin Strukic/Pixsell 

Tko je kći Ivana Turudića?

Ona je Nikolina Marija Turudić i ima 30-ak godina. O njoj se ne zna mnogo, no poznato je da je završila studij povijesti umjetnosti na jednom od najprestižnijih sveučilišta u Americi - Cornell Universityju u saveznoj državi New York.

Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Marijom Turudić
Davorin Visnjic/PIXSELL 

Na fakultetu je aktivno igrala tenis, baš kao i njezin stariji brat. Na stranici sveučilišta pisalo je da je Nikolina u teniskoj ekipi fakulteta, da je završila zagrebačku gimnaziju i da je kći Ivana i Tatjane. Večernji list doznaje kako Nikolina sada živi u Hrvatskoj te radi u jednoj medijskoj kući.

U fokusu javnosti našla se 2017., kad se s ocem pojavila u Lisinskom. Zajedno su gledali mjuzikl ‘Mirakul’, a lijepa Nikolina tada je nasmijana pozirala uz ponosnog oca.