Ona je saborska zastupnica, a on jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika. Ivana i Mile Kekin u braku su od 2007. i imaju dvoje djece. Političarka je sad progovorila o njihovom braku i odgoju djece.

Ivana Kekin je saborska zastupnica
Luka Cerovina 

Moj suprug i ja imamo dogovor, zna se što tko u kućanstvu otprilike radi. Moram reći kako je moj suprug, otkad sam ja u saboru, gdje je moj posao jako nestrukturiran i traje zapravo čitave dane, a nekad i noći, zaista puno uskočio te je preuzeo na sebe jako, jako puno. Tako da je sad nekako podjela da se ja brinem najviše za hranu, što volim, puno kuham, u tome se dobro strukturiram, a njemu sam manje-više prepustila sve što se tiče održavanja čistoće i higijene, to je njegov ‘department’. On je u našem kućanstvu ministarstvo okoliša i gospodarenja otpadom. Školu nekako dijelimo pola-pola, ja pokrivam matematiku i STEM, a on se bavi jezicima’, ispričala je za Zagreb.info.

Ivana i Mile Kekin imaju dvoje djece
Dražen Kokorić 

Budući da imaju sina tinejdžera od 17 i kćer od 11 godina, Ivana je iskreno rekla kako su za nju najbitnija pravila te poštivanje istih.

Ivana Kekin je saborska zastupnica
Luka Cerovina 

Ja bih rekla kako nisam opušteni roditelj, dosta sam strukturirana i zapravo mislim da spadam u onu malo strožu gardu, volim imati jasna pravila i volim da se tih pravila držimo. Iako se o tim pravilima može pregovarati, pa to moja djeca često i koriste, ali u principu volim da kad se dogovorimo, da se tih pravila svi skupa držimo. Rekla bih da sam strukturirani prema strožem roditelju’, otkrila je.