Već i ptice na granama znaju da princ Harrynije u najboljim odnosima s članovima kraljevske obitelji, a iznimka nije ni njegov otac, kralj Charles III. Ipak, sad je procurila informacija da je Charles dao neočekivani odgovor od četiri riječi kad su ga pitali za Harryja, piše Mirror.

Kralj Charles III. bio je u braku s princezom Dianom
Jane Barlow/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

To se dogodilo prošle godine kad je kralj posjetio kampus Stratford Sveučilišta u istočnom Londonu povodom njegove 125. godišnjice. Tijekom posjeta Charles je pozdravio studente i ostale ljude koji su se okupili kako bi vidjeli monarha.

Kralj Charles III. bio je u braku s princezom Dianom
Ash Knotek / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dok se rukovao, jedan je mušarac povikao: 'Vratite Harryja, molim vas, možete li ga molim vas vratiti gospodine?'. Činilo se da kralj u početku nije čuo na koga muškarac misli pa ga je upitao: 'Tko?', a on mu je odgovorio: 'Harry, tvoj sin'. Charles je na to nervozno odgovorio s četiri riječi: 'To bi bilo lijepo'.

Kralj Charles III. bio je u braku s princezom Dianom
Joe Giddens / PA Images / Profimedia 

Inače, nakon što je kralju dijagnosticiran rak, Harry je stigao u London. S ocem je imao sastanak koji je trajao manje od sat vremena, a drugi dan se vratio u Kaliforniju. Navodno nije prenoćio u nekom od posjeda palače, već je bio u luksuznom hotelu.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III.
Dyck Darryl/CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

'Volim svoju obitelj. Činjenica da sam sjeo u avion i otišao vidjeti oca i provesti bilo koje vrijeme s njim, govori o tome. Zaista sam zahvalan', rekao je princ za strane medije.