Nakon što je kralju Charlesu III.dijagnosticiran rak, princ Harry stigao je u London. S ocem je imao sastanak koji je trajao samo 45 minuta, a drugi dan se vratio u Kaliforniju. Navodno nije prenoćio u nekom od posjeda palače, već je bio u luksuznom hotelu.

Princ Harry je u braku s Meghan Markle
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Osim toga, nije se našao s bratom Williamom.

Što se tiče Williama, on nema nikakvog interesa razgovarati s Harryjem sve dok se ne bude ponašao kao džentlmen i ne ispriča za godine bezobrazluka i vrijeđanja koje je uputio Williamu i princezi od Walesa’, smatra kraljevska stručnjakinja Ingrid Seward, piše Daily Mail.

Princ William i princ Harry su sinovi kralja Charlesa III. i pokojne princeze Diane
Profimedia 

William je zasigurno bijesan razmišljajući o tome kako je svih ovih godina podržavao Harryja… Uznemiren je jer Harry svoj posjet ocu vidi kao priliku za PR’, dodala je.

Princ Harry je sin princeze Diane i kralja Charlesa III
Gongora/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon što se vratio iz Velike Britanije, Harry se pojavio na NFL dodjeli nagrada u Las Vegasu. Princ je američkom nogometašu Cameronu Heywardu uručio nagradu za čovjeka godine. Kako piše Daily Mail, Harryja je publika pozdravila velikim pljeskom, a tijekom svog govora je zbijao i šale. Svog oca nije ni spomenuo.