'PUNO BOLJE NEGO PROŠLI PUT': Prvi političar u popularnom showu posvetio je koreografiju svojoj kćeri

U drugoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' Dario Zurovec otplesao je slowfox.

Nova TV

U jučerašnjoj epizodi showa ‘Ples sa zvijezdama’ ispali su Denis Grgić i Jakov Bjelac. Pažnju je i ovaj put privukao prvi političar u popularnom showu, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. On i njegova plesna partnerica Helena Janjušević otplesali su slowfox i zaradili 25 bodova od žirija.

Nova TV 

Mislim da neće više trebati krasti ocjene jer je ovaj put bilo dosta sigurnije. Bili ste super, napredovali ste i samo dalje u tom smjeru’, započela je komentare Larisa Lipovac Navojec.

'Jako dobro ti karakterno leži ovaj ples, bilo je otmjeno, galantno iako mrvicu ukočeno. Gdje god gledaš u studiju zamisli da gledaš u Helenu i sve će biti dobro', dodala je Franka Batelić.

Nova TV 

Možda ti nalijepimo slike Helene po studiju. Štogod ti da taj žar, iskoristi to. Ovo je bilo puno bolje nego prošli put. Važno mi je da ideš u pravom smjeru’, poručio je Igor Barberić.

Hvala Bogu da za standardne plesove nisu potrebni kukovi. Vidi se da si po profilu pravi standardaš. Vidim da odlično slušaš svoju partnericu i savjetujem ti da sljedeći put više vodiš ti nju’, zaključio je najstroži član žirija Marko Ciboci.

Nova TV 

U drugoj epizodi ‘Plesa sa zvijezdama’ političar Zurovec je otkrio da je njegova najbolja godina bila 2022. jer mu se tad rodila kćer kojoj je posvetio ovu koreografiju.