Uskoro kreće nova sezona ‘Plesa sa zvijezdama’ na Novoj TV, a prvi put će se ovom popularnom showu natjecati i jedan političar. On je gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, a u plesnoj avanturi partnerica će mu biti prošlogodišnja finalistica Helena Janjušević.

Dario je otkrio kako je još kao dječak plesao, a ples voli i dalje.

Ajmo reći standardni mi idu nešto bolje, a i standardni su nešto lakši jer su nekako klasičniji. Imaš neku posturu, pa kada se krećeš ti ploviš, ideš lagano kroz prostor, dok je latino, još sam malo prekrut za micanje stražnjice, bokova i ramena. To će se trebati malo još uvijek...’, rekao je u emisiji Zdravlje na kvadrat.

Dario Zurovec natjecat će se u 'Plesu sa zvijezdama'
Patrik Macek/PIXSELL 

Zatim je ispričao jednu plesnu anegdotu.

‘A inače kad smo već kod plesa, bio ja kod svojih prijatelja na svadbi. I sad obično kad se pleše kolo, pogotovo ono bosansko, ja ga nisam imao pojma. I sad mi bilo glupo. Ja čujem ono harmonika, šargije i slično, i sad! Pa neću sjediti! Ja nisam na svadbi naviknut sjediti. Imao sam čak i situacija da mi je žena otišla sjesti, a ja sam ostao divljati i plesati. I onda mi je rekla: “Dobro, aj sad, nemoj me sramotit, daj sjedni”. I onda kad sam bio na jednoj fešti, krene ti harmonika, frend se ženio, i idem ja u kolo. I na koncu ispalo kao da sam kolovođa. I dođe mi jedan čovjek: “Ajme meni, vidi gradonačelnika, ja prvo mislio neće biti ništa, a vidi ženo on pleše. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga”. Znači, najjači komentar ikada!’, ispričao je.

Ovaj 36-godišnjak priznaje kako mu se više upucavaju muškarci, nego žene.

Pa više muškarci, mogu to slobodno reći. Svi mi kažu: "Joj koliko ti se žena javlja u inbox", a meni se uglavnom muški javljaju’, otkrio je Dario koji je ponosni tata sedmomjesečne kćeri.