'Sjetite se samo kako je nacrtao muško spolovilo, kompleksaš': Kerum je bijesan, opleo je po poznatom Hrvatu

Željku Kerum na Facebooku je opleo po hrvatskom političaru.

Ivo Cagalj/PIXSELL

Bivši gradonačelnik Splita, Željko Kerum, na Facebooku je opleo po splitskom dogradonačelnikuBojanu Ivoševiću.

Dragi prijatelji, za par dana počinje Europsko prvenstvo. Nadam se da ćemo dobro proć. Čitam huškačku izjavu Ivoševića i nerviram se. Glupo i neljudski omalovažava reprezentaciju i sve koji navijaju za Hrvatsku. Naravno pokušava se sakrit iza spominjanja Hajduka. Siguran sam da većina navijača Hajduka navija za Hrvatsku. Ivoševićevo huškanje i pozivanje navijača na podjele i razdor treba shvatiti ozbiljno. Truje mladost i širi mržnju. Nerviram se čitajući komentare na njegovu izjavu’, napisao je.

Ispadamo svi kao "bolesni Splićani, orjunaši, Jugoslaveni, debili, mrzitelji svega, navijači Piksija..." Cijela Hrvatska osuđuje naš grad zbog malog kompleksaša. Split je hrvatski grad i Ivoševiću je dao sve, plaću, očev stan, auto... Sjetite se samo kako je na Svetom Duji nacrtao muško spolovilo ili kako je na najveću srpsku slavu 15.09. dijelio nagrade "Zlatni ku*ac". U svim europskim gradovima pratit će se prvenstvo i gledat utakmice u centru grada, a samo u Splitu ne jer je tako odlučio jedan kompleksaš. Prestrašno! Živili Kerum!’, dodao je.

Jadran Babić 

Podsjetimo, brojni ugostitelji i građani su ogorčeni jer ni jedan štekat kafića i restorana u centru Splita ne smijet imati televizor na kojem bi Splićani i njihovi gosti mogli gledati izravne prijenose utakmica. 

'Iskreno, to je poprilično blesava tema. Radi se o području 0,05 posto grada Splita na kojem se na vanjskim površinama ne može imati televizor. U zatvorenom prostoru može, Pričamo samo o rivi. Ne pričamo ni o čemu drugome. Iako ta pravila koje su konzervatori dali u svojim smjernicama za staru gradsku jezgru vrijede za jednu religiju kao što je Hajduk i nitko ne problematizira čak ni kada je derbi Hajduk - Dinamo i nitko ne problematizira zašto se ne može se vaditi televizija na Rivi. Ja mislim da onda ne bi trebalo ni za neko Europsko prvenstvo', rekao je Ivošević za RTL Danas.