Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum godinama ljubi 24 godine mlađu Fani Horvat. Vjenčali su se 2013. i imaju troje djece. I dok bračni par živi na splitskim Mejama u luksuznoj vili, Keruma prva suprugaAnkica izabrala je splitski Trstenik.

Fani i Željko Kerum imaju troje djece
MIROSLAV LELAS/PIXSELL 

Ona je oduvijek živjela daleko od očiju javnosti pa mnogi ni ne znaju kako izgleda. Ankica Lalin i Željko vjenčali su se 1989. u Vatrogasnom domu u Kaštel Sućurcu. Upoznali su se na splitskoj rivi kada je Ankica imala 22 godine i radila na sudu kao pripravnica. Prije nego što su se odlučili vjenčati, u vezi su bili pet godina. Imaju dvoje zajedničke djece.

Ankica Kerum je bivša supruga Željka Keruma
VANJA ZUBCIC/PIXSELL 

Kćer Nevu dobili su 1990., a sina Joška 1992. godine pa se Ankica posvetila odgoju djece dok je Željko uhodavao i širio posao.

'Ankica je normalna i skromna žena posvećena djeci i uvijek je nastojala sačuvati privatnost', tvrdio je anonimni izvor blizak obitelji 2011. za Jutarnji list.

Ankica Kerum je bivša supruga Željka Keruma
IVANA IVANOVIC/PIXSELL 

'Ankica više od deset godina zna za Željkove ljubavnice, a od 2008. praktički nisu živjeli zajedno. On je uglavnom spavao u stanu u Jokeru, na jahti ili po hotelima', dodao je izvor pa prokomentirao i djecu.

'Dok je kći Neva karakterno više na mamu, samozatajna i bježi od medija, Joško je na oca pa je već davao intervjue, vozi skupe i brze automobile, izlazi u kafiće i plaća runde od po nekoliko tisuća kuna', zaključio je tada.

Željko Kerum u braku je s Fani Kerum
Hrvoje Jelavić/PIXSELL 

Podsjetimo, Kerum je 2009. šokirao domaću javnost i priznao da je već nekoliko godina u vezi s 24 godine mlađom Fani Horvat iako je tada još uvijek bio u braku s Ankicom Kerum.

S Fani se krenuo viđati još 2004. godine, a kada je u emisiji na TV Dalmaciji progovorio o njihovoj vezi, Fani je već bila trudna četiri mjeseca. Bio je to prvi put da je političar na televiziji javno priznao preljub.

Željko i Fani Kerum imaju troje djece
Dusko Jaramaz/PIXSELL 

'Ne želim povrijediti ni djecu, ni suprugu, ni rodbinu, ali moram to ovako kazati: napuštam suprugu. Pet godina sam u ljubavnoj vezi s mladom Fani Horvat s kojom očekujem i dijete', rekao je Kerum i svojim riječima šokirao sve prisutne i gledatelje.