Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Postala je najpoznatija ljubavnica, afera s moćnikom uništila joj je život

Zapala je u dugove pa je morala iskorištavati svoju slavu ljubavnice kako bi imala od čega živjeti.

Instagram

Monica Lewinsky na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva. Pažnju je privukla njezina frizura, a pratitelji su joj poručili da je bila preslatka djevojčica.

Instagram 

Lewinsky, koja danas ima 51 godinu, definitivno je jedna od najpoznatijih ljubavnica, što si je osigurala aferom s Billom Clintonom. Bivši američki predsjednik sredinom 90-ih nije odolio tada 22-godišnjoj pripravnici i imali su intimne odnose u Bijeloj kući.

The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

Njezinu aferu s Clintonom otkrila je bivša američka službenica Linda Tripp. Linda je bila i 'krivac' što je javnost saznala za čuvenu 'plavu haljinu' na kojoj su pronađeni tragovi predsjednikovog sjemena, glavni dokaz afere.

Dan Abbassi / Polaris / Profimedia 

Skandal koji je izbio doveo je do saslušanja 1998. o opozivu Billa Clintona koji je najprije negirao sve, a onda je priznao i ispričao se javnosti i svojoj obitelji. Njegova izvanbračna afera potresla je cijeli svijet, a supruga Hillary Clinton oprostila mu je nevjeru i danas su još uvijek u braku.

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

Nakon skandala život Monice Lewinsky bio je sve, samo ne lagan. Zapala je u dugove pa je morala iskorištavati svoju slavu ljubavnice kako bi imala od čega živjeti, a svojedobno je otkrila da se pokušala ubiti.

Dave Bedrosian / imago stock&people / Profimedia 

No obitelj joj je pomogla da izađe iz teškog razdoblja i nastavila je nakon svega školovanje u Londonu gdje je 2006. diplomirala socijalnu psihologiju. Također, postala je borac za ljudska prava i sudjeluje u radu brojnih organizacija koje štite ljude od verbalnog i psihičkog nasilja.