'I kad se sve okreće naglavačke, držimo se zajedno!': Miletić ima razlog za slavlje, oglasila se i njegova djevojka

Kristina Krepela posvetila je emotivnu objavu Marinu Miletiću.

Instagram

Političar Marin Miletić danas slavi 45. rođendan. Tim povodom mu je njegova djevojka, glumica Kristina Krepela, posvetila emotivnu objavu na Instagramu.

'Sretan rođendan ljubavi moja. I kad se sve okreće naglavačke, držimo se zajedno! A često se baš mora okrenuti naglavačke da bi se složilo kako treba. Ti to najbolje znaš. Hvala ti što si tu uz mene! Neka ti novi krug oko sunca donese sve divote i predivne darove ljubavi, mira, zdravlja, radosti, mudrosti i uspjeha u svemu što činiš i kamo god ideš’, napisala je u opis njihovih zajedničkih fotografija.

Objavu joj je komentirao i Miletić koji je napisao: 'Stvarno si mi svemir, Kraljice moja. hvala ti na tvojoj ljubavi, strpljivosti, na snazi, na svemu što jesi. Sve će biti dobro! Već jest'.

Robert Gašpert 

Njih dvoje su već neko vrijeme zajedno, a iako ne govore javno o svojoj vezi, redovito se pojavljuju na eventima i objavljuju zajedničke fotografije.

Instagram 

Također, poznato je da je Kristina u odličnim odnosima s Marinovim kćerima, Martom i Lucijom, koje je dobio sa suprugom Danijelom, koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.

Fotografije Marina Miletića i Kristine Krepele pogledajte u galeriji: