Saborski zastupnik Marin Miletić slavi 44. rođendan, a tim povodom se na društvenim mrežama raspisao o svojim željama u privatnom i poslovnom životu.

'44 na leđima. Što poželjeti? U obitelji, neka mi kćeri budu snažne u vjeri i daj Bog da budu zdrave. U ljubavi, neka moja Kristina sjaji sa mnom i neka joj sve bude na dobro. U košarci neka bude last dance kako bi rekao moj Trener, neka me ozljede mimoiđu, a radost treniranja da traje. U politici? Čeka me izborna godina kada ću vidjeti jesam li radio dovoljno dobro i jesam li opravdao povjerenje koje su mi ukazali moji sugrađani i ljudi iz Istre i Kvarnera. Jesam li kroz svoj mandat narodnog zastupnika u Saboru opravdao njihova očekivanja? Neka bude točno kako biti mora, ja sam spreman i dalje - služiti. U svemu, samo neka i dalje osjećam snažnu prisutnost dragog Boga. Jer, sve imaš Boga nemaš - ništa nemaš. Ništa nemaš, Boga imaš - sve imaš. Hvala i vama dragi moji na silnoj potpori', napisao je.

Rođendan mu je čestitala njegova djevojka, glumica Kristina Krepela koja je objavila njihovu fotografiju na kojoj poziraju zagrljeni.

'Još jedan krug oko Sunca ti kreće ljubavi moja! Neka ti na tom novom putovanju Svjetlo uvijek obasjava put, rastjerujući svu tamu koja se oko njega skuplja. Neka ispuni tvoje veliko i divno srce, da ono uvijek ostane tako hrabro, čisto i svijetlo! A Mudrost i Mir neka ispune svaku stanicu tvoga bića. I naravno, da uvijek slušaš mene! Jer ne zaboravi… ipak sam ja 14 dana starija. Sretan ti rođendan Gabrijelu moj zemaljski! Sretna sam i zahvalna što mogu ovo putovanje slaviti i dijeliti s Tobom!', napisala je.

Podsjetimo, Miletić ima dvije kćeri, Martu i Luciju, koje je dobio sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. nakon duge i teške bolesti.