VJENČANJE JE TRAJALO 30 MINUTA: Razvodi se sin poznatog milijardera, njegovi prijatelji otkrili je li kriva treća osoba

Zac Goldsmith razvodi se od supruge Alice Rothschild nakon 10 godina braka.

Profimedia

Sin pokojnog milijardera Jamesa Goldsmitha, britanski ministar Zac Goldsmith (48), razvodi se od supruge Alice Rothschild (40) nakon 10 godina braka, pišu strani mediji.

'Alice i Zac donijeli su tešku odluku da se rastanu. Čine to prijateljski i predani su zajedničkom podizanju svoje troje djece u sretnom i zdravom okruženju', rekao je njihov glasnogovornik za Daily Mail.

Profimedia 

Prijatelji para tvrde da za razvod nije kriva treća osoba. Lord Goldsmith, čije se bogatstvo procjenjuje na 300 milijuna funti, oženio je Alice 2013. i dobili su troje djece – devetogodišnju kćer Dolly, sedmogodišnjeg sina Maxa i petogodišnju kćer Edie.

Profimedia 

Par je imao skromno vjenčanje – sudbonosno ‘da’ izrekli su u malenoj slamnatoj kućici unutar London Wetland Centra, prirodnog rezervata u jugozapadnom Londonu, čiji najam košta svega 500 funti za jednu večer. Ceremonija je trajala samo 30 minuta i imali su 42 uzvanika.

Profimedia 

Inače, političar već ima jedan brak iza sebe. Godine 1999. oženio je Sheherazade Venturu Goldsmith, kćer glumice Viviane Ventura. Dobili su troje djece – kćeri Umu i Thyru te sina Jamesa. Razveli su se 2009. nakon 10 godina braka. Zanimljivo, s obje supruge bio je u braku 10 godina i obje su mu rodile troje djece.