GORDAN JANDROKOVIĆ U RIJETKOM IZLASKU S KĆERI KLAROM: Mezimica zablistala na baletu, evo gdje i što radi

Gordan Jandroković proveo je petak navečer u obiteljskom izlasku s kćeri Klarom.

IGOR SOBAN/PIXSELL

Gordan Jandroković proveo je petak navečer u obiteljskom izlasku.

Naime, predsjednik Sabora stigao je u zagrebački HNK u društvu kćeri Klare na premijeru baleta 'Spartak' Arama Hačaturjana i Jiřija Bubeničeka.

Duo je sjedio s opernom pjevačicom Ivom Hraste-Sočo i ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek, a Klara je zablistala u elegantnom, crnom kombinezonu koji je stegnula remenom u struku, dok je dodatnu dozu glamura postigla crvenim ružem.

IGOR SOBAN/PIXSELL 

Podsjetimo, Jandroković i supruga Sonja u braku su od 1994. i imaju sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru. Klara ima 26 godina, završila je Pravni fakultet i radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu.

Saša Novković 

Sonja Jandroković je svojedobno otkrila da je upoznala Gordana na moru.

SANJIN STRUKIĆ/PIXSELL 

'Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip,vrlo dobar rukometaš, samo se radi fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Mene je mama naučila skakati pa sam i ja dobro skakala, a danas i moja djeca. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od osamnaest, devetnaest godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice. Jednom smo na nekom moliću slučajno malo više razgovarali. Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav se pretvorila u dugu, kvalitetnu... I troje djece', ispričala je u intervjuu za Jutarnji list.