OPUŠTENA SUBOTA: Jadranka Kosor prošetala špicom s dva najvažnija muškarca u svom životu

Jadranka Kosor iskoristila je subotnje popodne za opuštenu šetnju sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom.

Robert Gašpert

Jadranka Kosor iskoristila je subotnje popodne za opuštenu šetnju sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom Ezrom.

Bivšu premijerku ulovile su i Storyjeve kamere, a pritom ni ona ni njen nasljednik nisu skidali velike osmijehe s lica, dok je mališan bio nešto ozbiljniji.

Robert Gašpert 

Političarka se zatim na Twitteru pohvalila i fotografijom iz šetnje. 'U divnom društvu. Tin Ujević, najveći pjesnik. Varšavska ulica, Zagreb', napisala je, te otkrila da ju je fotografirao sedmogodišnji unuk.

Podsjetimo, Lovro je rođen u prosincu 1984. godine u Zagrebu. Njegov otac je Ivo Škopljanac, sportski novinar i bivši suprug političarke koji je preminuo 2013. godine u 65. godini nakon kratke i teške bolesti.

On je jedino dijete bivše premijerke koja je 2016. godine postala i ponosna baka. Lovro se u listopadu 2015. godine vjenčao dugogodišnjom djevojkom Mateom s kojom je dobio sina.

Robert Gašpert 

Kako se tada pisalo, vjenčanje je bio intimno te su mu nazočili samo mladenci i kumovi, a slavlje je organizirano u jednom zagrebačkom restoranu.

Jadranka ne voli pričati o svom privatnom životu, posebno ne o sinu i njegovoj obitelji, no zna se da je jako bliska s jedincem. Ipak, napravila je iznimku u listopadu prošle godine kada je otvorila dušu za magazin Story.

Robert Gašpert 

'Moj sin i unuk žive svoj život, ja svoj. Veselim se svakom susretu s njima. Jako su slični. Često dođu k meni na ručak, i snaha, dakako. Ja volim kuhati, a oni vole jesti. Razgovaramo puno, lijepo nam je zajedno', rekla nam je tada, a otkrila je i kako izgledaju trenuci koje provodi s unukom.

'Puno, puno razgovaramo, čitamo knjige. Moj je unuk zgodan, veseo, pametan dječak. Katkad zajedno gledamo filmove, a bezbroj puta smo gledali ‘Titanic’. Zaista je impresioniran Titanicom kao građevinom, brodom. Zna svaki detalj o tom brodu, svaku scenu iz filma, pa i dijaloge. Uvijek reagira kao da ga vidi prvi put, fasciniran je.'